Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Tear trough

"Tear trough" kallas den fördjupning under ögonen som kan ge mörka skuggor, vilket gör att man ser trött och sliten ut. Med hjälp av en tear trough-behandling kan ihåligheten och det mörka försvinna.

Om tear trough

Tear trough är en fillerbehandling av ihålighet under ögonen. Ju äldre vi blir desto mer försvinner hyaluronsyran som finns i huden (som b.la. återfuktar och ger lyster). Huden blir därmed tunnare och förlorar sin spänst och volym. När volymen försvinner kan skuggor uppstå, som kan ge illusionen av ihålighet under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen kan en fillerbehandling av tear trough vara lämplig.

Vid en tear trough-behandling injiceras hyaluronsyra som fyller ut fårorna och därmed tar bort den mörka skuggningen. Intrycket blir ett yngre, piggare och mer hälsosamt utseende.

Filler för tear trough:

Redensity II: Är speciellt utvecklad för det sköra området runt ögonen och ger en mer naturlig och hållbar behandling av mörka cirklar runt ögonen. Dessutom ger den mindre risk för svullnader än någon annan filler på marknaden. Redensity II Eyes innehåller förutom Hyaluronsyra endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen, aminosyror, vitaminer och mineraler som med stigande ålder slutas att produceras i kroppen.

Priset för en tear trough behandling varierar beroende på t.ex. omfattningen av behandlingen och vilken typ av behandling som behövs. Se prislistan för mer information.