Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Fettransplantation

En fettransplantation är ett ingrepp som ofta används som en del i andra behandlingar. Vid en fettsugning kan fettet användas till andra områden på kroppen, till exempel för att öka eller återskapa volym i brösten eller ansiktet.

I ansiktet används metoden vanligen för att korrigera djupa veck runt munnen, för att bygga upp kindpartier eller för att öka läpparnas volym. Utöver brösten kan metoden också fungera på andra delar av kroppen, till exempel där man har ojämnheter eller upplever volymförlust som en effekt av åldrande.

Fördelarna med denna metod är framförallt att kroppens immunförsvar inte reagerar eftersom materialet är kroppseget, vilket även utesluter risker för allergiska reaktioner. Det kan krävas flera behandlingar innan man når ett optimalt resultat. Hållbarheten vid en fettransplantation är bra och resultatet bestående över lång tid.

Pris från 10 000 kr

eller delbetala 438 kr /månaden

Operationstid

1-3 timmar

Behandlingsområden

Ansikte och kropp

Fördelar

Återskapande av volym

Operation

Under narkos eller lokalbedövning

Mattias Elmér berättar om fettsugning

Klicka för att se film

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med en kirurg. Där kommer du att få genomgå en klinisk undersökning och en noggrann analys av just din problematik. Du får också heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig och dina förutsättningar bäst.

Boka konsultation

Swipa för att se fler

I vårt bildgalleri kan du se före-och efterbilder på behandlingar och operationer utförda av Nordiska Kliniken.

Bildgalleri