Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

MotivaHybrid

MotivaHybrid är innovativ behandlingsteknik för bröstförstoring där man använder mindre bröstimplantat i kombination med fettransplantation till brösten.

MotivaHybrid är en teknik som utvecklats för att uppnå en balans mellan silikon och patientens bröstvävnad, och för att anpassa bröstets utseende. Det är även möjligt att använda standardiserade metoder för fettransplantationer i samband med bröstimplantatkirurgi. Ett mer naturligt resultat kan uppnås medan våra plastikkirurger också formar brösten i enlighet med dina önskemål.

Fördelen med MotivaHybrid är att metoden har standardiserats och utrustningen som används ger reproduktiva resultat i de studier som publicerats, något som är bristfälligt med traditionella fettransplantationsmetoder på marknaden.

MotivaHybrid kan utföras under lokalbedövning i selektiva fall, beroende på patientens önskemål och förutsättningar.

Läs mer

Pris från 69 000 kr

eller delbetala 3 019 kr /månaden

Operationstid

Ca 2 timmar

Tid på kliniken

Ca 5 timmar

Operationstyp

Bröstförstoring med implantat och kroppseget fett

Tillbaka på jobbet

1-2 veckor

Klicka för att se film

Lär dig mer om bröstförstoring och fettsugning. Titta på någon av filmerna nedan.

I vårt bildgalleri ser du före- och efterbilder på operationer och behandlingar utförda hos oss.

Bildgalleri

Swipa för att se fler

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Vanliga frågor och svar om bröstförstoring

Nordiska Kliniken är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken, som är på hela 1400 kvm, är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigner. Här finns fyra stora operationssalar, uppvakningssalar, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vår personal erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet.