Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Motiva Implantat – Säkerhet genom innovation

Motivas bröstimplantat anses vara ett av de bästa på marknaden. De är dynamiska och revolutionerande i sitt sätt att kännas naturliga och mjuka, oavsett form, samt. Implantaten går att få i en rund och något fastare form (Motiva Round) samt som droppformad (Motiva Ergonomix).

Boka konsultation för bröstimplantat i Stockholm

Våra plastikkirurger kan enkelt välja de bästa implantaten för varje patient med hänsyn till de individuella estetiska önskemålen. Vi utför bröstförstoring med säkra bröstimplantat. Här kan du boka tid för konsultation för bröstoperation med bröstimplantat i Stockholm hos oss på Nordiska Kliniken.

Innovativa produktegenskaper:

  • Det mest adekvata utbudet av implantat, projektioner och modeller för att möta patientens och plastikkirurgens förväntningar för ett lyckat resultat.
  • TrueMonobloc® implantathölje för enastående styrka, flexibilitet, enkel insättning och hållbarhet av implantatet.
  • TrueTissue Dynamics™ för ett så naturligt utseende och naturlig känsla som möjligt.
  • 100% fyllda, 100% mjuka och 100% formstabil ProgressiveGel PLUS™ och ProgressiveGel Ultima™ för optimal formstabilitet, återskapande av ursprungsform och undvikande av okontrollerad gelérörelse.
  • Kontrollerade ytor av implantaten till patientens och plastikkirurgens fördel.
  • Q inside Safety Technology™ som möjliggör spårbarhet av implantatets unika identifikationsinformation, vilket externt kan hämtas genom en handhållen skanner.

 

Klicka för att se film

Lär dig mer om bröstingrepp. Titta på någon av filmerna nedan om bröstförstoring, NK-metoden, narkos och eftervård.

Kan jag få de bröst jag vill ha?

Vanliga frågor

Swipa för att se fler

Hur länge håller bröstimplantat?

Tidsperioden varierar från person till person, men i många fall bör ett implantatsbyte ske en gång under en livstid.

Vad kostar bröstimplantat?

Via Nordiska Kliniken kostar en bröstförstoring med Motiva-bröstimplantat från 44 000 kr. Du kan välja att delbetala din behandling från 1 925 kr i månaden. Se hela prislistan.

Kan jag gå utan BH efter operationen?

Rekommendationen är att bära någon form av bh under 6 månader efter operationen.

Ytskikt

Till skillnad från andra implantat som tidigare använts för silikonbröst, har Motivas bröstimplantat ett revolutionerande ytskikt som naturligt interagerande mellan implantatet och den omgivande bröstvävnaden. Det innebär att det kan anpassa sig bättre till bröstets normala rörelse.

Runda eller droppformade

Runda implantat ger ett jämnt resultat med extra fyllighet upptill, medan droppformade har en mer naturlig from som mer efterliknar bröstens naturliga form, och har mer fyllighet i den nedre delen. Vilket som är det bästa alternativet för dig beror på vilket resultat du eftersträvar; detta är något som du kommer att diskutera med din kirurg under konsultationen.

Läs mer om bröstförstoring

För dig som söker ett naturligt resultat

Motiva har utvecklat en produktserie för kvinnor som söker det mest naturliga utseendet och den naturligaste känslan. Med Motiva implantat ser brösten inte bara naturliga ut i stående position, de bidrar även till en naturlig rörelse och känsla.

Storlek, bas och projektionsval

Utöver implantatets form behöver man överväga storlek, bas och projektion av implantatet för att uppnå ett så estetiskt tilltalande resultat som möjligt.

Basen av Motiva implantatet kommer att påverka hur mellanrummet mellan brösten ser ut, utfyllnaden av brösten kommer att påverkas av projektionen och storleken av implantatvolymen.

Nordiska Klinikens plastikkirurger kan utifrån dina estetiska förutsättningar erbjuda det perfekta implantatet från Motiva och en säker och estetiskt tilltalande bröstoperation, för dig och din livsstil.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Se resultatet i förväg – i 3D

En 3D-simulering ger dig möjligheten att se slutresultatet av en bröstförstoring i förväg.

3D-simulering

Före- och efterbilder

I vårt bildgalleri kan du se före- och efterbilder på operationer och behandlingar utförda hos oss.

Bildgalleri

Casefilm

”Jag hade väldigt liten byst tidigare och hade alltid önskat mig större. Jag ville se mer kvinnlig ut, och tyckte att mina bröst inte passade min kropp. Så jag bestämde mig för att göra en bröstförstoring.”

Klicka på filmen för att se hela casefilmen.

Klicka för att se film