Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Motiva Implantat – Säkerhet genom innovation

Bröstoperation med bröstimplantat är en av de vanligaste plastikoperationerna. Motivas revolutionerande implantat är dynamiska och har förändrat sättet bröstimplantat uppfattas.

Funderar du på en bröstoperation med bröstimplantat i Stockholm?

Våra plastikkirurger kan enkelt välja de ideala implantaten för varje patient med hänsyn till de individuella estetiska önskemålen. Vi utför bröstförstoring med säkra bröstimplantat. Här kan du boka tid för konsultation för bröstoperation med bröstimplantat i Stockholm hos oss på Nordiska Kliniken.

Marknadens mest innovativa bröstimplantat

Motivas exceptionella erfarenhet och framgång inom avancerad produktutveckling och tillverkning gör Motiva implantat till de mest innovativa bröstimplantaten på marknaden.

Implantat av högsta kvalitet

Motiva implantat har utvecklats i enlighet med ISO 14607: 2009 för icke-aktiva kirurgiska bröstimplantat. Alla Motiva implantat är CE-märkta och använder en FDA-godkänd implanterbar medicinsk silikon avsedd för långvarigt bruk.

Innovativa produktegenskaper:

  • Det mest adekvata utbudet av implantat, projektioner och modeller för att möta patientens och plastikkirurgens förväntningar för ett lyckat resultat.
  • TrueMonobloc® implantathölje för enastående styrka, flexibilitet, enkel insättning och hållbarhet av implantatet.
  • TrueTissue Dynamics™ för ett så naturligt utseende och naturlig känsla som möjligt.
  • 100% fyllda, 100% mjuka och 100% formstabil ProgressiveGel PLUS™ och ProgressiveGel Ultima™ för optimal formstabilitet, återskapande av ursprungsform och undvikande av okontrollerad gelérörelse.
  • Kontrollerade ytor av implantaten till patientens och plastikkirurgens fördel.
  • Q inside Safety Technology™ som möjliggör spårbarhet av implantatets unika identifikationsinformation, vilket externt kan hämtas genom en handhållen skanner.

 

Klicka för att se film

Lär dig mer om bröstingrepp. Titta på någon av filmerna nedan om bröstförstoring, NK-metoden, narkos och eftervård.

Kan jag få de bröst jag vill ha?

Vanliga frågor

Swipa för att se fler

Hur länge håller bröstimplantat?

Tidsperioden varierar från person till person, men i många fall bör ett implantatsbyte ske en gång under en livstid.

Vad kostar bröstimplantat?

Via Nordiska Kliniken kostar en bröstförstoring med Motiva-bröstimplantat från 44 000 kr. Du kan välja att delbetala din behandling från 1 925 kr i månaden. Se hela prislistan.

Kan jag gå utan BH efter operationen?

Rekommendationen är att bära någon form av bh under 6 månader efter operationen.

Valet av ytan

Traditionellt sett har ytorna på bröstimplantat varit släta eller texturerade. Texturerade ytor har i regel tillverkats genom att använda salt, socker eller andra partiklar på implantatskalet.

Motiva implantat är unika på så sätt att ytan skapas utan någon användning av främmande material såsom salt eller socker. Dessutom är implantatets yta bidragande till ett mer naturligt interagerande mellan implantatet och den omgivande bröstvävnaden, vilket tillåter implantatet att bättre anpassa sig till bröstets normala rörelse.

Valet av formen

Bröstimplantat har antingen en rund, oval eller prefabricerad form och finns i flera olika storlekar och projektioner. Historiskt sett har runda implantat använts för att öka fyllighet för bröstets övre-pol. Ovala eller droppformade implantat var menade för att bäst efterlikna formen av naturliga bröst, med mer fyllighet i den nedre polen.

  Läs mer om bröstförstoring

För dig som söker ett naturligt resultat

Motiva har utvecklat en produktserie för kvinnor som söker det mest naturliga utseendet och den naturligaste känslan. Med Motiva implantat ser brösten inte bara naturliga ut i stående position, de bidrar även till en naturlig rörelse och känsla.

Storlek, bas och projektionsval

Utöver implantatets form behöver man överväga storlek, bas och projektion av implantatet för att uppnå ett så estetiskt tilltalande resultat som möjligt.

Basen av Motiva implantatet kommer att påverka hur mellanrummet mellan brösten ser ut, utfyllnaden av brösten kommer att påverkas av projektionen och storleken av implantatvolymen.

Nordiska Klinikens plastikkirurger kan utifrån dina estetiska förutsättningar erbjuda det perfekta implantatet från Motiva och en säker och estetiskt tilltalande bröstoperation, för dig och din livsstil.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Se resultatet i förväg – i 3D

En 3D-simulering ger dig möjligheten att se slutresultatet av en bröstförstoring i förväg.

3D-simulering

Före- och efterbilder

I vårt bildgalleri kan du se före- och efterbilder på operationer och behandlingar utförda hos oss.

Bildgalleri

Casefilm

”Jag hade väldigt liten byst tidigare och hade alltid önskat mig större. Jag ville se mer kvinnlig ut, och tyckte att mina bröst inte passade min kropp. Så jag bestämde mig för att göra en bröstförstoring.”

Klicka på filmen för att se hela casefilmen.

Klicka för att se film