Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Dermamelan - En kraftfull behandling för pigmenteringar

Dermamelan, en nyare mer kraftfull och effektiv behandling för pigmenteringar, såsom solfläckar, åldersfläckar och pigmentfläckar i ansiktet.

Vad är Dermamelan?

Dermamelan är en kraftfull behandling framställd för att behandla och reducera olika slag av hyperpigmentering.

Dermamelan lämpar sig väl för behandling av melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, sol- och åldersfläckar samt fräknar. Dermamelan går att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är.

Behandlingen delas upp i två delar där det inledande steget sker på kliniken och det andra steget är en uppföljande hemmabehandling.

Varför Dermamelan?

Har du pigmenteringar i ansiktet som du önskar bli av med? Då är Dermamelan rätt behandling för dig. Till skillnad från tidigare behandlingar på marknaden har Dermamelan en kortare behandlingstid både på kliniken och för en uppföljande hemmabehandling.

Dermamelan arbetar för att bland annat:

  • Reducera synliga hyperpigmenteringar
  • Kontrollera överstimuleringen av pigmenteringsprocessen i huden
  • Kontrollera pigmenteringsprocessen inuti cellerna
  • Reglerar vaskulära, inflammatoriska och hormonella processer som många gånger är vanliga orsaker till bland annat uppkomsten av melasma.

Fortsatt behandling för att ta bort pigmentfläckar hemma

Efter besöket på kliniken sker fortsatt behandling för att ta bort pigmentfläckar hemma. Du får ett startkit med produkter med dig hem som du skall använda dagligen efter givna instruktioner från din hudterapeut. Hemmabehandlingen skall du genomföra dagligen under minst 4 månader.

Vilka hudtyper och pigmenteringar kan behandlas med Dermamelan?

Alla hudtyper kan behandlas med Dermamelan och en mängd olika pigmenteringar kan behandlas.

Behandlingen kräver en konsultation hos en hudterapeut för att säkerställa att du kan behandlas med Dermamelan.

För optimalt resultat krävs det att man följer sin hudterapeuts rekommenderade behandlingsplan uppsatt för dig under behandlingens gång.

Alternativ pigmentbehandling

På Nordiska Kliniken kan du också behandla pigmenteringar med Cosmelan – föregångaren till Dermamelan. Behandlingarna är snarlika och Cosmelan används för att ge huden en förbättrad struktur och ökad lyster, men också för att göra den jämnare. Cosmelan är en effektiv behandling av melasma och är också uppdelad i två; den första delen av behandlingen sker på kliniken, och du själv slutföljer behandlingen hemma. Till skillnad från Dermamelan, pågår hemmabehandlingen under minst 6 månader – för Dermamelan är motsvarande tid 4 månader.