Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är Fotona 4D?

Fotona 4D är en unik behandling för dig som vill åstadkomma ett ansiktslyft med mer spänst och fasthet utan kirurgi och med kort konvalescenstid. Fotona 4D använder sig av unik laserkombination och behandlar olika delar av hudens vävnad för en hudföryngrande och uppstramande effekt.

Behandlingen arbetar med värme i fyra olika steg/pulser för att nå hudens alla lager varpå alla steg arbetar i synergi och förstärker varandras effekt. De behandlingsspecifika pulserna är SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® och SupErficial™.

Behandlingen Fotona 4D fokuserar på att ge ansiktet ett lyft, utan kirurgi, genom att bland annat behandla nasolabialfåran som ofta blir mer framträdande vid åldrande, behandlingen arbetar även hudutjämnande, uppstramande och lystergivande.

Läs mer

Behandlingens fyra steg

SmoothLiftin™  Det första steget i behandlingen där man arbetar från insida mun för att värma upp vävnaden inifrån. Denna nya typ av ljusbehandling skapar en kontrollerad uppvärmning från insida mun varpå kollagenfibrerna kortas av och ger en långsiktig ökad produktion av kollagenet, detta ger en omedelbar samt långsiktig utslätning av nasolabialvecken. Den omedelbara effekten som sker är ökad volym i nasolabialvecken, en uppstramning av huden samt ökad elasticitet.

 

FRAC3® Det andra steget i behandlingen är en ljusbehandling där korta fragmenterade pulser värmer upp behandlingsområdet till en hög värme för att förstärka effekten av det första steget i behandlingen. Denna uppvärmning av hudområdet ger en jämnare hudstruktur och förbättrad spänst av det behandlade området.

 

PIANO® Det tredje steget i behandlingen baserar sig på långa koncentrerade pulser för att skapa ytterligare kollagenstimulering och uppstramning genom att värma upp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.

 

SupErficial™ Det fjärde och sista steget i behandlingen fokuserar på att reducera ojämnheter och jämna ut hudtonen genom en ytlig och kall laserpeeling som också bidrar till ökad lyster.