Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vår skönaste och mest exklusiva behandling

Signaturbehandling By Nordiska är vår skönaste behandling där du- och din huds välmående står i fullt fokus. Signaturbehandling By Nordiska är en stund för dig att komma ned i varv medan du unnar din hud det allra bästa.

Hur går behandlingen till?

Signaturbehandling By Nordiska inleds med en grundlig rengöring och analys av din hud där din hudterapeut i samråd med dig lyfter vad din hud behöver just nu för optimalt resultat.

Vidare in i behandlingen får du avnjuta värmande moment och en avslappnande massage av ansikte, hals samt dekolletage innan en individanpassad ansiktsmask appliceras. Behandlingen avslutas sedan med applicering av föreslagna produkter och du lämnar behandlingen avslappnad med ett fantastiskt glow!

Vad kan du förvänta dig av vår signaturbehandling?

Behandlingen är en individanpassad multibehandling där din hud får allt den behöver vid ett och samma tillfälle. Signaturbehandling By Nordiska är en djuprengörande behandling som återfuktar, stramar upp, lugnar och ger lyster samtidigt som den ger din hud en boost på djupet.

Är du osäker på vad din hud behöver?

Om är du osäker på vilken av våra behandlingar som passar dig och din hud bäst just nu kan du boka en konsultation till någon av våra hudterapeuter för rådgivning.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken