Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Banbrytande teknik med Mia Femtech

Nu kan vi erbjuda Mia Femtech – en banbrytande teknik som, efter två decennier av forskning, ger oss ett nytt sätt att se på bröstutfyllnad. Mia Femtech är framtidens teknik för diskreta resultat med snabb återhämtning.

Genom en patenterad och banbrytande teknik kan du nu få den byst du önskar – utan lång återhämtning, synliga ärr eller generell narkos.

Så funkar Mia Femtech

Mia Femtech är en teknik som syftar till att ge kvinnor möjligheten att forma sina bröst på ett naturligt och diskret sätt. Mia-implantet är ett specialanpassat implantat som placeras framför bröstmuskeln. Tekniken fokuserar på att bevara bröstvävnaden, vilket bidrar till ett mer naturligt och diskret resultat efter proceduren. Till skillnad från traditionella bröstoperationer behöver du inte genomgå generell narkos. Detta minskar riskerna och gör att du kan återhämta dig snabbare.

Tack vare en banbrytande minimal-invasiv teknik kan du uppleva en förändring av dina bröst under en snabb ingreppsprocedur som minimerar ärren som placeras dolt i armhålan. Mia Femtech syftar till att ge harmoni till din kropp och ger ett resultat som är upp till två kupstorlekar större – och det både känns och ser naturligt ut.

Vad innebär Bröstutfyllnad med Mia Femtech?

 • En diskret bröstutfyllnad på en till två kupor. Naturligt och proportionerligt resultat.
 • Banbrytande minimal-invasiv teknik med fokus på kort återhämtning för den aktiva personen. Återgå till dina rutiner samma dag om du vill.
 • Exklusivt högteknologiskt system för ett patenterat minimal-invasivt ingrepp.
 • Ett ingrepp utan behov av generell narkos tack vare revolutionerande teknik.
 • Nyskapande teknik som minimerar ärr och varsamt bevarar bröstvävnaden.

Tillbaka till arbete

Efter några dagar

Behandling

Minimalinvasiv bröstutfyllnad

Förändring

1-2 kupstorlekar

Vad skiljer Mia-proceduren från en traditionell bröstförstoring?

Mia-proceduren erbjuder en ny och innovativ lösning med implantat som är direkt utformade för att placeras framför bröstmuskeln. Det mest framstående inslaget är att du inte behöver generell narkos för att uppnå ett naturligt resultat med Mia Femtech, en revolutionerande metod för bröstförstoring.

Mia Femtech är den senaste banbrytande innovationen för utfyllnad av brösten, med användning av implantat i framkant och en ny, innovativ metod för placering framför bröstmuskeln.

Många patienter uppskattar de fördelar som Mia-proceduren erbjuder, inklusive snabbare återhämtning och anpassning för en aktiv och fysisk livsstil, vilket minskar avbrott i träning och vardag. Mia-implantatet är generellt mindre än traditionella implantat men ger en likvärdig naturlig och harmonisk estetik som med en traditionell bröstförstoring.

Är Mia något för dig? 

Mia Femtech kan passa dig som:

 • Lever en aktiv livsstil med aktiviteter och fysisk träning, och som vill undvika avbrott i din aktiva vardag och rutiner
 • Använder vadderad eller push-up-behå för att få ett fint och välformat dekolletage med ökad volym
 • Har upplevt att dina bröst förändrats efter åldrande, amning eller viktförändring
 • Önskar ett diskret och proportionerligt resultat
 • Önskar en naturlig harmonisering mellan dina bröst och din kropp
 • Vill undvika generell narkos och mer omfattande ingrepp

”Jag vaknade upp med en fantastisk känsla i kroppen, smärtfri och blev mer än väl omhändertagen av er fantastiska personal.” - Lisa, 31 år, kontorsarbetare

”Jag skulle självklart rekommendera bröstutfyllnad eftersom jag själv är otroligt nöjd med både resultatet och hela upplevelsen hos just er på Nordiska Kliniken.” - Elsa, 23 år, Undersköterska

Mia Femtech i 4 steg

1. Boka tid för konsultation

Boka tid för personlig rådgivning tillsammans med någon av våra certifierade kirurger inom Mia Femtech-proceduren.

2. Möt din personliga värd och kirurg

Under din konsultation kommer du träffa din personliga värd och kirurg som är certifierade inom Mia-metoden. Tillsammans tar ni fram en individuell plan kring proceduren, dina särskilda behov och önskemål.

3. Mia-proceduren

Med Mia Femtech får du en diskret och naturlig ökning av din bröststorlek med en till två kupor genom vår minimalinvasiva procedur som sker helt utan generell narkos.

4. Lämna kliniken och återgå till dina rutiner

Tack vare vår skonsamma behandlingsmetod och expertis kan du återgå till dina aktiva rutiner inom loppet av några dagar efter ditt besök hos oss.

"Det är otroligt hur en enkel procedur som Mia kan förändra ens självbild. Jag är så tacksam för att jag nu känner mig mer kvinnlig och bekväm med mig själv." - Frida, 32 år, Arbetsterapeut

”Skulle absolut rekommendera denna metod till folk runt om mig som önskar ett naturligt och fint resultat.” Jenny, 30, Personlig tränare