Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Priser

Välj område, sök behandling eller se listan nedan uppdelad i områden

Vi kunde inte hitta några behandlingar som matchar din sökning.

Skriv minst {{ minimumQueryLength }} tecken för att söka efter ett pris.

{{ area.name }}


{{ singleTreatment.treatment_name }}

Mer information

Stäng

Delbetalning

Finansiera din behandling genom att delbetala din operation eller behandling.

Läs mer här

Vi reserverar för prisförändringar och felskrivningar. Riktpriser kan förekomma.
— Avbokning för konsultationer/behandlingar som sker senare än 24 timmar före bokad tid debiteras.
— Avbokning för operationer, se vår avbokningspolicy.

Priser för plastikkirurgi och annan specialistvård kan skilja sig mellan olika kliniker. Det kan även kvalitén göra. Det är därför viktigt att vara uppmärksam på vad man betalar för i fråga om kvalitet, säkerhet, service och uppföljning. Tänk på att det är resultatet du betalar för, inte ingreppet i sig – om behandlingsresultatet är otillfredsställande spelar det ingen roll vad det stod på prislappen.

På Nordiska Kliniken baserar vi våra priser på bland annat följande:

  • Vi har toppmoderna lokaler som håller lika hög renlighet och standard som svenska universitetssjukhus, vilket är viktigt då det minimerar risken för infektioner.
  • Vi är flexibla och försöker tillgodose önskemål om mottagning, behandlingar och operationer på vardagar, kvällar och helger efter önskemål för att göra ditt möte med oss så smidigt och trevligt som möjligt.
  • Vi är noggranna i vårt arbete och avsätter lång tid för att erbjuda bästa möjliga resultat.
  • Vi tillhandahåller avancerad utrustning och meriterad personal.
  • Alla läkare är legitimerade och innehar specialistkompetens.
  • All övrig personal är legitimerade inom sina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Riktpriser

Samtliga priser för våra kirurgiska ingrepp är riktpriser. Exakt pris erhålls i samband med läkarkonsultation. Slutgiltiga prisnivåer lämnas av kirurgen i samband med konsultationen. Paketpriser erhålls i samband med flera utförda ingrepp.

Delbetalning

Vid behov av finansiering av en operation finns det olika alternativ. Vi erbjuder räntefria finansieringsalternativ via våra samarbetspartners, mer om detta kan du läsa här.

Avbokningsregler för behandlingar

Avbokning som sker senare än 24 timmar före bokad tid debiteras fullt pris. Gäller alla våra behandlingar. Ej avbokad LPG-behandling räknas som förbrukad behandling.

Avbokningsregler för operation

Du har alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 28 dagar (4 veckor) innan avtalad operationstid. Det gäller även vid preliminärbokningar. Se vår avbokningspolicy nedan.

Nordiska Kliniken debiterar:

  • 25% av den överenskomna operationskostnaden vid avbokning mellan 7 till 21 kalenderdagar (en till tre veckor) före dagen för det planerade ingreppet.
  • 50% av den överenskomna operationskostnaden vid avbokning mindre än 7 kalenderdagar (en vecka) före dagen för det planerade ingreppet.
  • 75% av den överenskomna operationskostnaden vid avbokning mindre än 2 kalenderdagar (48h) före dagen för det planerade ingreppet.
  • Om medicinskt tillstånd inträffar som kan medföra hinder för operation och patienten kan styrka detta med sjukintyg, kan ombokning ske utan kostnad för patienten. Patienten skall dock kontakta Nordiska Kliniken för att ansvarig kirurg och narkosläkare skall kunna avgöra om det medicinska tillståndet är av den art att operationen bör ombokas eller ej genomföras.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Läs mer om delbetalning

Läs om våra populäraste behandlingar

Bröstförstoring

Vi kan hjälpa dig med finansiering

Läs om våra finansieringslösningar