Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

På Nordiska Klinikens Instagram pågår en tävling mellan 19/1-1/2 2022 där en person vinner följande*:

  • En Signaturbehandling by Nordiska
  • Vip-treatment innan/under behandlingen med bl.a. god dryck, frukt och annat gott
  • Tre valfria hudvårdsprodukter (från Exuviance/NeoStrata/IMAGE Skincare), som väljs ut tillsammans med hudterapeuten, speciellt utvalda för just din hud
  • Kostnadsfri konsultation hos injektionssjuksköterska med 30% rabatt på den första injektionsbehandlingen
  • Presentkort på 2 500 kr som gäller hudvårdsbehandlingar hos våra hudterapeuter
  • Du får dela din upplevelse hos oss med en vän, som även hon/han får ta del av allt ovan.
 

För tävlingen gäller följande tävlingsvillkor*:

Tävlingen pågår mellan 19/1-1/2 2022.

Vi meddelar den utsedda vinnaren i tävlingsbildens kommentarsfältet på Instagram samt på Instagram Story den 1/2 2022 och vi ber vinnaren att ta kontakt med oss via mail (maila: marknad@nordiskakliniken.se). Om vinnaren inte kontaktar oss inom 48 timmar har vi rätten att välja en ny vinnare.

För att vinna måste du ha fyllt 18 år och endast en person kan vinna.

Vinnaren väljs ut slumpmässigt av vår jury på tre medarbetare och kan inte överklagas.

Bokning av Signaturbehandling by Nordiska sker via mail till marknad@nordiskakliniken.se. Du och din vän kommer samtidigt för er behandling, om din vän inte kommer samtidigt som dig har vännen ej rätt till vinsten. Nordiska Kliniken förbehåller sig rätten att, tillsammans med vinnaren, välja ut en passande tid för Signaturbehandling by Nordiska.

Presentkortet på 2500 kr är personligt, kan användas till valfri hudbehandling hos oss (ej produkter) hos våra hudterapeuter och gäller i 1 år. Presentkortet kan ej bytas ut mot kontanter.

Rabatten hos injektionssjuksköterska om 30% erhålls om bokning genomförs den dag då Signaturbehandling by Nordiska utförs och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Injektionsbehandlingen utförs av injektionssjuksköterska Sandra Sällström/Silvia Galaz.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen inte är sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att vi registrerar namn och annan nödvändig kontaktinformation. Informationen du lämnar i samband med tävlingen kommer endast att vara tillgänglig för Nordiska Kliniken och delas inte med tredje part.