Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad innebär hakplastik med implantat?

Hakimplantat är ett kirurgiskt ingrepp som syftar till att ge ett mer välbalanserat och symmetriskt ansikte, i proportion till ansiktets egna förutsättningar.

Det finns många anledningar till varför man väljer att genomgå en hakplastik, t.ex. åldrande och viktnedgång, men även ärftliga faktorer eller defekt pga. olycka. Hakimplantat är vanligt för både män och kvinnor att genomgå.

Hakplastik med fokus på ett naturligt resultat

Vid ett hakplastiksingrepp kan storleken på hakan korrigeras permanent, för att ge balans till ansiktets proportioner. Med ett hakimplantat jämnas asymmetrin i nedre delen av ansiktet till och hakan kan även förstoras. Korrigering och förstoring av hakan med ett hakimplantat ger ett naturligt resultat.

Konsultation inför en hakplastik i Stockholm

Vid konsultationstillfället med plastikkirurgen går ni igenom dina önskemål, förutsättningar och förväntningar. Ni går även igenom t.ex. val av implantat för bästa möjliga resultat. Kontakta oss om du är intresserad av hakimplantat i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av lyckad hakplastik.

Läs mer

Pris från 45 000 kr

eller delbetala 1 969 kr /månaden

Boka tid

Operationstid

1 timme

Operation

Narkos

Tid på kliniken

3-4 timmar

Tillbaka på jobbet

3-5 dagar

Vad är narkos och hur fungerar det?

Ove Jonsson, specialist i anestesi och läkare på Nordiska Kliniken, berättar om narkos.

Vår personal

Klicka för att se film

Hur går det till?

Hakimplantat är ett litet ingrepp som sker under narkos. Snittet på ca 2 cm läggs antingen under hakan, i det naturliga hakvecket, eller via munnen och ett implantat i silikon placeras framför käkbenet. I somliga fall kombineras ett hakimplantat med t.ex. fettsugning eller injektionsbehandling, beroende på patientens förutsättningar.

Ärret efter en hakplastik med implantat är minimalt. Svullnad och ömhet är vanligt direkt efter operation och kan hålla i sig i några veckor. Även blåmärken är vanligt förekommande men övergående.

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med en kirurg. Du får genomgå en klinisk undersökning och en analys av just din problematik, och får heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Boka konsultation

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken