Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är OBSERV 520x?

OBSERV 520x är marknadens mest kraftfulla verktyg för hudscanning / hudkonsultation som hjälper dig att ta fram en behandlingsplan utifrån din huds mående.

Observ 520x är en avancerad hudanalysteknik som används för att bedöma hudens tillstånd på en djupare nivå och skapa en skräddarsydd behandlingsplan. Tekniken för hudscanning gör det även möjligt att se ärrbildningar och åldersrelaterade tecken för att tillsammans med din hudterapeut eller injektionssjuksköterska ta fram en behandlingsplan utifrån din huds mående. Tekniken är utformad för att ge en detaljerad analys av olika hudförhållanden och hjälpa till att förbättra hudens kvalitet och utseende.

Vad kan en hudscanning med Observ 520x upptäcka?

En hudscanning med Observ 520x kan vi identifiera specifika problemområden, bland annat:

 • Pigmenteringar
 • Ojämn hudton
 • Rynkor och fina linjer
 • Orenheter och porer
 • Tidiga ålderstecken
 • Underliggande ärrbildningar och rodnad
 • Ytliga kärl
 • Torra / feta partier
 • Inflammation
 • Melasma
 • Aktiv akne
 • Mörka ringar under ögonen

Hur fungerar en hudkonsultation med Observ 520x?

Tekniken i Observ 520x fungerar genom att använda olika ljusfilter och våglängder för att synliggöra hudens strukturer och tillstånd. När ljuset från verktyget träffar huden reagerar olika strukturer i huden genom att avge fluorescerande ljus tillbaka. Observ 520x fångar detta fluorescerande ljus och genererar en visuell bild som visar olika hudförhållanden och strukturer som är svåra att upptäcka med blotta ögat.

Genom att analysera dessa bilder kan du få en omfattande bedömning av hudens hälsa. Utifrån vad resultatet från din hudkonsultation visar utformar våra hudterapeuter en behandlingsplan samt produktrekommendationer baserat på dina individuella behov.

Vem kan genomgå en hudkonsultation med Observ 520x?

En hudkonsultation med Observ 520x är lämplig för alla som vill förbättra sin hudkvalitet och få en djupare förståelse för hudens specifika behov.

Genom att genomgå en hudkonsultation kan du få personliga rekommendationer för behandlingar och produkter som kan hjälpa till att förbättra din hudkvalitet och adressera specifika problemområden.

Är du intresserad av att testa Observ 520x? Boka din konsultation här.

Hur går en hudscanning till?

Steg 1. Boka konsultation / hudscanning

Boka en konsultation av din hud med Observ 520x tekniken. Konsultationen tar ca 30 minuter.

Steg 2. Träffa en auktoriserad hudterapeut och genomgå en hudscanning med OBSERV 520x tekniken.

Vid din konsultation kommer du att träffa en hudterapeut som är utbildad och erfaren inom OBSERV 520x tekniken. Därefter kommer vi skanna din hud och analysera dess tillstånd på en djupare nivå. Detta gör det möjligt att identifiera eventuella hudproblem eller obalanser.

Steg 3: Skapa en individuell behandlingsplan för att nå dina önskemål.

Baserat på resultatet av din hudscanning kommer din hudterapeut att ta fram en skräddarsydd behandlingsplan och produktrekommendationer som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att behandla akne, minska rynkor eller förbättra hudens struktur, kommer behandlingsplanen att vara skräddarsydd för att hjälpa dig att nå den hud du önskar.