Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vi lanserar Haelo – The Skin Society

Haelo är Nordiska Klinikens dotterbolag som avser att revolutionera hur vi ser på hudvård och injektionsbehandlingar.

I snart två decennier har Nordiska Kliniken ständigt strävat efter att ligga i framkant i utvecklingen av branschen, med målet att ge våra kunder de allra säkraste behandlingarna i kombination med de bästa resultaten. Med tiden har vårt fokus inom hud ständigt utvecklats och fördjupats med större medicinsk kompetens. Vi träffar dagligen människor som söker experthjälp för sent. Många har inte fått den professionella vägledning som de behöver för sina hudproblem, och har lidit i tysthet – ofta helt i onödan.

Därför finns Haelo – ett digitalt initiativ med en serie kundnära kliniker. En plats där vår medicinska, professionella och avancerade kunskapsbas kan nå fler. Haelo är vårt dotterbolag, vår plats där du på ett innovativt sätt enkelt kan få vägledning för din hud – en plats där tech möter skönhet.

Beauty-tech med fokus på avancerad hudvård och injektionsbehandlingar med individanpassade resultat.

Varför Haelo?

För många är hudrutiner ett dagligt inslag och ett brinnande intresse – för andra är det något så enkelt som tvål och vatten. Haelo finns för att hjälpa fler människor vidare. För de som är nya hjälper vi till med interaktiva digitala verktyg, avancerade kameror och dedikerade proffs på varje plats. För de mer erfarna kan vi bygga en individanpassad långsiktig behandlingsplan baserat på huddata och expertis.

Oavsett var du befinner dig på din hudvårdsresa tror vi starkt på vikten av kontinuitet. För att uppnå bästa möjliga resultat bör goda hudvårdsrutiner följas regelbundet och konsekvent.

Haelo är en medlemsbaserad plattform där man enkelt kan ta del av kvalitativa och säkra hud- och injektionsbehandlingar. Det är gratis att bli medlem och alla är välkomna.

Bli vän med din hud

Genom Nordiska Klinikens tydliga engagemang för skönhet och säkra ingrepp har vi genom åren kommit väldigt nära människan bakom – vi ser vilken skillnad den där känslan av skönhet kan ha på ett liv. Därför vill vi med Haelo hjälpa dig att bli vän med din hud.

Beauty is a feeling, not a look. Välkommen till Haelo.