20% rabatt på CoolSculpting

För att fira in hösten erbjuder vi dig nu 20%* rabatt på hela din fettfrysningsbehandling med CoolSculpting!

Fettfrysning med CoolSculpting är en effektiv icke-kirurgisk metod för att bli av med envist fett på kroppen.

Några av fördelarna med CoolSculpting är:

• Synlig fettreduktion utan kirurgi
  • Smärtfri behandling
  • Hållbart resultat
  • Ingen återhämtning

Behandlingen lämpar sig för dig som önskar bli av med envist och oönskat fett på exempelvis magen, under haka, insida lår, kärlekshandtag och armar.

Boka din konsultation här

* Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos våra hudterapeuter. Konsultationen ska vara utförd senast 21/11 2020. Behandlingen ska sedan vara utförd senast 21/1 2021. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.