Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Adventskalender, lucka 4: 20% rabatt på IPL

20% på Nordlys IPL!

Om du har pigmentförändringar eller ytliga blodkärl som du vill ta bort kan IPL vara behandlingen för dig, speciellt nu under vinterhalvåret. Med högintensivt ljus reduceras olika typer av indikationer i huden på ett säkert och snabbt sätt.

Behandling med Nordlys by Ellipse är kliniskt dokumenterat i publicerade studier och Ellipse har patent på ett filter som tar bort skadliga våglängder över 950nm. På så sätt kan Nordlys IPL inte skada eller ”koka” huden som annan IPL.

Exempel på indikationer som kan behandlas:
  • Pigmenteringar
  • Diffus rodnad och ytliga kärl
  • Acne och röda/pigmenterade acneärr
  • Solskadad hud
 

Du kan enkelt boka din tid online:

Välj "Konsultation Övrigt" > "Julkampanj: Konsultation IPL (20% rabatt på behandling)".

Läs mer om IPL

*Alla IPL-behandlingar föregå av en gratis konsultation hos hudterapeut. Rabatten dras av vid betalning. Behandlingen ska vara utförd senast 28 februari 2022. Rabatten gäller enbart ett behandlingstillfälle och kan endast utnyttjas en gång per person. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter eller bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för redan genomförd behandling.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden