Nu får du 15%* rabatt på hela din Cosmelan-behandling!

För att fira att hösten är här erbjuder vi dig nu 15%* rabatt på hela din Cosmelan-behandling.

Cosmelan är den mest effektiva behandlingen mot pigmenteringar och Melasma. Behandlingen lämpar sig till dig som önskar bli av med pigmenteringar, men även få en jämnare hud, ökad lyster och förbättrad struktur.

En Cosmelan-behandling inleds med en djuprengöring och avfettning av huden. Därefter appliceras en lermask som skall sitta kvar i 8-12 timmar efter ditt besök hos oss på kliniken.

Vid din behandling får du med dig ett startkit för efterföljande hemmabehandling. Efter Cosmelan-behandling kommer dina pigmentfläckar reduceras och din lyster att öka.

Boka via knappen nedan för att erhålla 15 % på din behandling.

Läs mer om Cosmelan här

Villkor: *Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos våra hudterapeuter. Rabatten dras av vid betalning efter genomförd behandling. Behandlingen ska vara utförd senast 9 oktober 2022. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter eller bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för redan genomförd behandling.