Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

CoolSculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt fryser bort oönskade fettdepåer. Envist fett som varken biter på träning eller diet kan reduceras med hjälp av CoolSculpting.

Om CoolSculpting

Envist fett som inte försvinner med hjälp av träning eller kost är något som kan reduceras med CoolSculpting. Det finns ett flertal områden på kroppen där envist fett sätter sig, t.ex. magen, insida lår, kärlekshandtag eller armarna (gäddhäng). Tack vare CoolSculpting är det nu möjligt att ta bort detta fett, helt utan kirurgi.

CoolSculpting är den enda ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och innebär ingen konvalescens.

Mer än 4 miljoner behandlingar har genomförts över hela världen och behandlingen är godkänd av FDA (amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket) och har EU:s CE-märkning.

IMG_8854ret nk l

Så fungerar CoolSculpting

CoolSculpting gör det möjligt att frysa ned och avlägsna fettceller utan att skada omkringliggande vävnader tack vare sitt Anti-Freeze Detect System. Genom att tillsätta kontrollerad kyla extraheras energi från fettcellen som därmed dör, då fettceller är extremt känsliga för kyla. När fettceller dör startar en naturliga process i kroppen som stegvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår i upp till 4 månader.

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering (ca 20-25%) av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Redan efter tre veckor kan du se resultat och det slutgiltiga resultatet ses efter en till fyra månader.

Under behandlingen kan du sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller kolla på film. Du kan självklart även passa på att t.ex. göra en Hollywood peel eller en Skinboosters samtidigt.

IMG_9221 ret white

För vilka passar CoolSculpting?

CoolSculpting är lämpligt för dig som inte överväger kirurgi men som ändå vill förändra kroppsformen utan t.ex. särskild diet eller träning. Det är däremot inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga.

Då varje enskild patient är unik, med unika förutsättningar och önskemål, rekommenderar vi alltid en skräddarsydd behandlingsplan, som tas fram tillsammans med våra utbildade hudterapeuter vid konsultationstillfället. Det räcker ofta med endast en behandling men i vissa fall kan det behövas 2-3 behandlingar.

Vilka områden kan behandlas?

 • Mage (putmage)
 • Lår (ridbyxlår & insida lår)
 • Kärlekshandtag
 • Armar (gäddhäng)
 • Bh-valk
 • Knä
 • Haka (dubbelhaka)
 • Manliga bröst/gynekomasti (i vissa fall)
 • Etc.

haka2

Fördelar med CoolSculpting

 • Tar bort envist fett som inte biter på varken kost eller träning.
 • De som är genetiskt lagda att endast lägga på sig fett på t.ex. låren kan med fördel behandlas med CoolSculpting.
 • För den som inte överväger kirurgi är CoolSculpting ett bra alternativ där varken lokalbedövning eller narkos behövs.
 • CoolSculpting innebär ingen konvalescens och du kan återgå till ditt vanliga liv direkt efter behandlingen.

 mage1 man.

Komplikationer

Efter behandlingen kan det behandlade området bli svullet och du kan få övergående blåmärken, rodnad, kramper och smärta under en till två veckor.

Hur går jag tillväga för att genomgå behandlingen?

Behandling utförs av våra utbildade hudterapeuter och behandling föregås alltid av en kostnadsfri konsultation. Vid flertalet CoolSculpting-behandlingar erhåller du en viss rabatt. Kontakta oss för mer information.


Boka konsultation för CoolSculpting online