Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Lugnande och stärkande ansiktsbehandling med serum för alla

Calming By Nordiska är en unikt framtagen ansiktsbehandling med serum som passar alla. Behandlingen verkar för att lugna huden, återställa hudens fuktbalans och stärka dess barriär mot yttre påfrestningar. Det unika med Calming By Nordiska är kombinationen av ett högt koncentrerat serum som återställer en försvagad hudbarriär tillsammans med en specialmask som ger en omedelbart lyftande och djupt återfuktande effekt. Vår ansiktsbehandling med serum av högt koncentrat är både lyxigt avkopplande och behandlande. Resultatet blir en lugnare och starkare hud. Behandlingen görs på kliniken och avslutas hemma med serum som du får med dig hem efter ditt besök hos oss.

Vem kan behandlas med Calming By Nordiska?

Fördelen med Calming By Nordiska är att alla kan behandlas. Behandlingen lämpar sig likväl för dig som är gravid, för dig som går på medicinska behandlingar eller för dig som bara vill unna dig en stunds lyxig avkoppling.

Exempel på vem som kan behandlas med vår ansiktsbehandling med serum:

  • Om du går igenom en tuffare medicinsk hudvårdsbehandling hos hudläkare
  • Om du genomgår laserbehandlingar av ansikte
  • Om du går på acnebehandling
  • Om du är gravid
  • Om du ammar
  • Om du lider av Perioral Dermatit/Rosacea
  • Om du gör en pigmentbehandling med Cosmelan

Hur går en ansiktsbehandling med serum till?

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring för att sedan följas upp med en snäll peeling av huden. Därefter appliceras ett stärkande serum följt av en stunds avkopplande ansiktsmassage med hjälp av kylande massagestenar. Efter behandlingen appliceras en uppstramande geléliknande mask över ansiktet som får verka medan du slappnar av, du väljer själv om du önskar få masken applicerad över ögon och mun. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm för att skydda huden mot yttre påfrestningar.

Du lämnar din behandling med en lugn känsla och en behandling som förlängs hemma med hjälp av en medföljande ampull innehållande ett serum som förstärker hudbarriären ytterligare.

Vad kan du förvänta dig av behandlingen?

Det du kan förvänta dig av Calming By Nordiska är en återfuktad och spänstigare hud där du efter behandlingen får med dig en ampull serum hem för att optimera behandlingens effekt även hemma.

Är du osäker på vad din hud behöver?

Om är du osäker på om din hud behöver en ansiktsbehandling med serum eller en annan ansiktsbehandling kan du boka en konsultation till någon av våra hudterapeuter för rådgivning.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken