Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är käkimplantat?

Käkimplantat är ett kirurgiskt ingrepp som kan ge ett mer välbalanserat och symmetriskt ansikte. Käkplastik syftar till att permanent rekonstruera, korrigera eller på något sätt förändra ett ansiktes befintliga utseende.

För ett mer markant intryck

Käkimplantat, även kallat käkvinkelimplantat, används ofta i syfte att förstärka eller korrigera den befintliga käklinjen för att ge ansiktet ett mer markant och väldefinierat intryck.

Denna typ av ingrepp är vanligast förekommande hos män och framförallt vid åldrande eller pga. genetiska förutsättningar.

Hur går ingreppet till?

Käkplastik med implantat är ett litet ingrepp som sker under narkos. Ingreppet ger inga synliga ärr, då snittet läggs via munnen.

Ingreppet är vanligt att genomgå för den som vill ha ett permanent resultat. Vid behov går det även att kombinera med fettinjektion/fillerinjektion.

Ingreppet är ett litet ingrepp som sker under narkos. Ingreppet ger inga synliga ärr då snittet läggs via munnen.

Läs mer

Pris från 35 000 kr

eller delbetala 1 531 kr /månaden

Boka tid

Operationstid

30-60 minuter

Operation

Narkos

Tid på kliniken

3-4 timmar

Tillbaka på jobbet

3-5 dagar

Vad är narkos och hur fungerar det?

Ove Jonsson, specialist i anestesi och läkare på Nordiska Kliniken, berättar om narkos.

Vår personal

Klicka för att se film

Varför käkplastik med implantat?

Käkplastik används främst för att patienten upplever sitt utseende som osymmetriskt eller defekt av något slag. Med hjälp av implantat kan man korrigera exempelvis storleken av käke för ett mer proportionerligt utseende.

 

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med en kirurg. Vid konsultationstillfället går ni igenom dina önskemål och förutsättningar. Du får genomgå en klinisk undersökning och en analys av just din problematik, och får heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Boka konsultation

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken