Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad innebär kindplastik?

Kindimplantat är ett kirurgiskt ingrepp som kan ge ett mer välbalanserat ansikte. Kindplastik syftar till att permanent rekonstruera, korrigera eller på något sätt förändra ett ansiktes befintliga utseende.

Kindimplantat används för att ge ett mer symmetriskt och väldefinierat intryck, då ofta i form av mer markerade kindben. Ingreppet är vanligt förekommande hos både män och kvinnor, framförallt pga. åldrande eller genetiska förutsättningar.

Hur går det till?

Ingreppet är ett litet ingrepp som sker under narkos. Ingreppet ger inga synliga ärr, då snittet läggs via munnen.

Kindimplantat är vanligt att genomgå för den som vill ha ett permanent resultat. Vid behov går det även att kombinera med fettinjektion/fillerinjektion.

Läs mer

Pris från 35 000 kr

eller delbetala 1 531 kr /månaden

Boka tid

Operationstid

1 timme

Operation

Narkos

Tid på kliniken

3-4 timmar

Tillbaka på jobbet

3-5 dagar

Vad är narkos och hur fungerar det?

Ove Jonsson, specialist i anestesi och läkare på Nordiska Kliniken, berättar om narkos.

Vår personal

Klicka för att se film

Varför kindplastik?

Kindplastik används främst för att patienten upplever sitt utseende som osymmetriskt eller defekt av något slag. Med hjälp av implantat i kinden kan man korrigera exempelvis storleken av kind, för ett mer proportionerligt utseende. Operation med insättning av implantat i kind sker alltid efter konsultation hos plastikkirurg.

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med en kirurg. Vid konsultationstillfället går ni igenom dina önskemål och förutsättningar. Du får genomgå en klinisk undersökning och en analys av just din problematik, och får heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Boka konsultation

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken