Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

3D-simulering

En 3D-bild kan visa hur dina bröst skulle se ut med till exempel olika implantatstorlekar eller profiler. Proceduren tar bara några sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Den som funderar på att genomgå en bröstförstoring har ofta en bild av hur hon vill att brösten ska se ut efter operationen. Det är viktigt att komma ihåg att alla kirurgiska ingrepp innebär en viss osäkerhet kring hur resultatet kommer att bli, och det även gäller vid bröstförstoringar. Det är inte heller meningsfullt att jämföra sig med andra kvinnor eftersom varje kropp är unik.

Vi erbjuder 3D-kamera

Nordiska Kliniken använder en Vectra XT 3D-kamera, vilket gör det möjligt för dig att se exempel på hur du skulle kunna se ut efter en bröstförstoring redan innan du genomgår operationen, med hjälp av en 3D-simulering.

Vectra XT är marknadens senaste och mest avancerade kamera, och Nordiska Kliniken var först i Sverige med att använda den.

Läs mer

Pris från 500 kr

Unikt

Se exempel på slutresultatet innan operation

Fördelar

Underlättar valet av implantat och storlek

Vad ingår

Personlig rådgivning hos plastikkirurg

Klicka för att se film

Lär dig mer om bröstingrepp. Titta på någon av filmerna nedan om bröstförstoring, NK metoden, narkos och eftervård.

Kan jag få de bröst jag vill ha?

Vanliga frågor

Se före- och efterbilder

Bildgalleri

Hur går det till?

Under konsultationen fotograferas dina bröst i 3D. Fotograferingen (3D-simuleringen) tar endast några sekunder. Efter fotograferingen kan du, i samråd med den plastikkirurg som ska utföra operationen, jämföra implantat i olika storlekar och former. På en kameraskärm visas ett simulerat fotografi i 3D av din egen kropp efter genomgången bröstförstoring, dvs. med de implantat som du har valt. 3D-bilden kan roteras i 360 grader så att du kan se hur brösten kan förväntas att se ut från alla vinklar. Du kan även jämföra fotografier av dig själv före och efter bröstförstoringen och prova dig fram mellan olika implantat tills det känns helt rätt för dig.

Hur gör jag?

För att se hur dina bröst kan komma att se ut efter en bröstförstoring med hjälp av 3D-simulering, är du välkommen att boka tid hos någon av våra plastikkirurger.

Boka tid

3d-simulering av bröst med Vectra XT 3D kamera

Swipa för att se fler