Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Motiva JOY®

Vad är Motiva JOY®?

Önskar du en bröstförstoring med stor valfrihet? Låt oss presentera JOY™ by Motiva® – ett omfattande program som ger dig implantat som känns naturliga. Programmet ger dig också möjlighet att ångra ditt ingrepp.

På Nordiska Kliniken har vi sedan tidigare erbjudit Motiva implantat och behandlingstekniken MotivaHybrid – nu är vi också först i Sverige med att erbjuda JOY™ by Motiva®.

JOY™ -programmet innehåller banbrytande innovation för att ge dig förbättrad säkerhet, mindre snitt, exklusiva garantiprogram, möjligheten att ångra ditt beslut och mycket mer. Läs vidare för att få reda på vad det innebär!

 

Motiva Woman’s Choice Program™.

Traditionellt ses bröstförstoring som en livslång investering. Vissa kvinnor vill ha sina implantat hela livet, medan andra inte vill det. Motiva® bestämde sig för att utmana det som normalt görs genom att ge patienten mer valfrihet, utan att överlåta allt ekonomiskt ansvar till patienten, genom det nya Motiva Woman’s Choice Program™.

För de som vill, kommer alla kvinnor med JOY™ att ha möjlighet att upphäva sin förstoring med sina Ergonomix2® -implantat, oavsett anledning, och få ett ekonomiskt stöd motsvarande 1 500 EUR för proceduren.

Motiva® Garantiprogram
Med JOY™ har du ekonomiskt stöd i det osannolika fallet av ett implantatrelaterat problem, och om ett kirurgiskt ingrepp behövs på grund av en kapselkontraktur eller bristning 5 år från det att operationen utfördes.

Genom plattformen Motiva Health kan du hitta all information du behöver för att känna dig trygg med ditt beslut.

Motiva JOY® - Pris från 65 000 kr

eller delbetala 2 844 kr /månaden

Operationstid

1 timme

Tid på kliniken

4-6 timmar

Operation

Under narkos

Tillbaka på jobbet

1-2 veckor

Motiva Ergonomix2®

Lär känna den nya, förhöjda upplevelsen av ett bröstimplantat, Ergonomix2®. 

Ergonomix2® är det första i sitt slag, säkrare, mjukare, mer avancerat och naturligt implantat. 

Verklig beröring och känsla

Ergonomix2® syftar till att likna naturlig bröstvävnad med den senaste gel-teknologin för att ge ett naturligt utseende och en naturlig känsla. Ergonomix2® är speciellt utformad för att följa dina rörelser.

Dess förbättrade mekaniska egenskaper kommer genom flera nya innovationer.

MOTIVA SUPERSILICONES ®
Ny metod för förbättrad ergonomi och känsla med förbättrade mekaniska egenskaper.

BLUSEAL+ ®
Det enda implantatet i sitt slag med en visuell säkerhetsbarriär som uppnår den lägsta nivån av gel-läckage.

TRUEMONOBLOC+ ™
Ett egenutvecklat system med flera lager som förenar implantatets struktur och gör det mer tåligt.

SMOOTHSILK® / SILKSURFACE®
En kontrollerad slät yta som förbättrar biokompatibiliteten.

PROGRESSIVEGEL ULTIMA®
En gel med en unik uppsättning reologiska egenskaper som ger en bättre anpassning till förändringar än andra testade silikongeler, som liknar rörelsen av naturlig vävnad.

QID®
All information du bör veta om implantaten förvaras säkert genom en batterifri och passiv radiofrekvens-identifieringsenhet.