Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

B-Lite Lättviktsimplantat

Vad är B-Lite lättviktsimplantat?

Lättviktsimplantatet B-Lite är ett resultat av 10 års utvecklings- och forskningsverksamhet där man, tack vare en patenterad lösning, lyckats ta fram ett implantat som är 30% lättare än traditionella bröstimplantat. Trots den lätta vikten så behåller man vanliga implantats form, volym och känsla.

Implantatet har likt traditionella implantat samma silikonhölje, skillnaden ligger i den patenterade B-Lite gelen som man fyllt implantatet med. Det är med denna gel möjligt att nå en lättare vikt då gelen är en silikongel baserat på mikrosfärer. B-Lite implantat togs fram för att förbättra livskvaliteten för de som genomgår bröstkirurgi genom en ökad säkerhet och komfort samt ett lättare implantat för att undvika slitningar på rygg, bröstvävnad och skelett.

Boka en konsultation hos någon av våra kirurger för att ta reda på vilket implantat som passar just dig!

 

Swipa för att se fler

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Se resultatet i förväg – i 3D

En 3D-simulering ger dig möjligheten att se slutresultatet av en bröstförstoring i förväg.

3D-simulering

Före- och efterbilder

I vårt bildgalleri kan du se före- och efterbilder på operationer och behandlingar utförda hos oss.

Bildgalleri

Casefilm

”Jag hade väldigt liten byst tidigare och hade alltid önskat mig större. Jag ville se mer kvinnlig ut, och tyckte att mina bröst inte passade min kropp. Så jag bestämde mig för att göra en bröstförstoring.”

Klicka på filmen för att se hela filmen om Vanessas bröstförstoring.

Klicka för att se film