Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Tatueringsborttagning Stockholm

Nordiska Kliniken har marknadens senaste lasermaskin för tatueringsborttagning. Vår nya Q-terra Q10 gör det möjligt att ta bort tatueringar i alla tatueringsfärger på ett skonsamt sätt, utan ärr. Nordiska Kliniken är din mottagning för en säker tatueringsborttagning i Stockholm.

Om att ta bort tatuering med laser

Tatueringar är något som väldigt många människor har idag. Många är nöjda med sina tatueringar och andra ångrar sig. En del kanske väljer att inte tatuera sig då de är rädda för att senare ångra sig eller bli missnöjda. Med åldrande hud förändras också utseendet på tatueringar.

Skonsam tatueringsborttagning med laser

Med dagens teknik finns det möjlighet att ta bort tatueringar på ett skonsamt och effektivt sätt, helt utan ärr. Har du en misslyckad tatuering eller en tatuering som du inte längre vill ska pryda din kropp? Istället för att tatuera över en ångrad eller misslyckad tatuering kan du ta bort den på ett säkert och skonsamt sätt.

På Nordiska Kliniken har vi möjlighet att ta bort tatueringar av alla sorter (med undantag för kosmetiska tatueringar), oavsett färg. Med den senaste lasermaskinen för tatueringsborttagning blir behandlingen effektiv och skonsam.

  • Skonsam och effektiv borttagning av tatuering, utan ärr
  • Borttagning av alla tatueringsfärger
  • Färre behandlingar behövs än den tidigare lasern (Q7) och därmed lägre behandlingskostnad

Läs mer

Ta bort tatuering - Pris från Pris från 1 000 kr

Tatueringsfärger

Samtliga kan behandlas

Fördelar

Skonsam behandling

Behandlingsmetod

Q-Switched ND-YAG laser

Undvik

Solexponering 2-3 veckor efter behandling

Tatueringsborttagning Laser – Så funkar det

Innan du påbörjar behandlingen av tatueringsborttagning med laser kommer du på en konsultation hos en av våra hudterapeuter. Då genomförs en noggrann bedömning av din tatuering, och du får också möjlighet att ställa frågor. Våra hudterapeuter skräddarsyr därefter din behandling utifrån dina önskemål och behov och gör en bedömning av vilka resultat som kan åstadkommas med behandlingen. Under konsultationen gör vi även ett test på ett mindre område av tatueringen för att se hur din hud reagerar på behandlingen.

Själva behandlingen med Q-terra Q10 sker med laserljus som omvandlas till värmeenergi som ”spränger” bort bläckpartiklarna. Kroppen tar sedan hand om partiklarna och transporterar bort dem ur kroppen. Att lasra bort tatuering med Q-terra Q10 är en skonsam och säker metod för tatueringsborttagning.

Efter behandling

Efter din behandling är det bra om området kyls ner regelbundet de närmast påföljande dagarna, eller så länge det finns en värmeökning eller svullnad i behandlingsområdet. Detta är nödvändigt för att minska risken för rodnad, svullnad och blåsor. Området kan vara irriterat, svullet och rodnat efteråt.

Återfuktning är viktigt. Smörj därför in det behandlade området 1 gång/ dag på kvällen eftersom läkningsprocessen är som bäst på nätterna. Ingen solning rekommenderas på minst 2-3 veckor.

Vad kostar det att ta bort tatuering?

Kostnaden för att ta bort en tatuering ligger på 1 000 kronor och uppåt. Priset beror bland annat på hur stor tatueringen är, vilka färger tatueringen består av och hur många behandlingar som behövs. Se fullständiga priser i vår prislista.

Kontakta oss för mer information eller boka tid för konsultation.

Swipa för att se fler

Hur en tatueringsborttagning med laserljus går till

Borttagning av tatuering med Q-terra Q10 utförs av våra erfarna hudterapeuter, i samarbete med våra läkare. Vår lasermaskin för tatueringsborttagning är testad enligt forskningsmässigt erkända metoder, inom branschen för medicinsk laser. Allt för att ge dig en så säker behandling som möjligt.

Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet

Våra lokaler