Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Tatueringsborttagning

Nordiska Kliniken har marknadens senaste lasermaskin för tatueringsborttagning. Vår nya Q-terra Q10 möjliggör borttagning av alla tatueringsfärger på ett skonsamt sätt, utan ärr.

Om tatueringsborttagning

Tatueringar är något som väldigt många människor har idag. Många är nöjda med sina tatueringar och andra ångrar sig. En del kanske väljer att inte tatuera sig då de är rädda för att senare ångra sig eller bli missnöjda. Med åldrande hud förändras också utseendet på tatueringar.

Med dagens teknik finns det möjlighet att ta bort tatueringar på ett skonsamt och effektivt sätt, helt utan ärr. Istället för att tatuera över en ångrad eller misslyckad tatuering kan man ta bort den på ett säkert sätt.

På Nordiska Kliniken har vi möjlighet att ta bort alla tatueringar (förutom kosmetiska tatueringar), oavsett färg. Med den senaste lasermaskinen för tatueringsborttagning blir behandlingen effektiv och skonsam.

  • Skonsam och effektiv borttagning, utan ärr
  • Borttagning av alla tatueringsfärger
  • Färre behandlingar behövs än den tidigare lasern (Q7) och därmed lägre behandlingskostnad

Läs mer

Pris från 1 000 kr

Tatueringsfärger

Samtliga kan behandlas

Fördelar

Skonsam behandling

Behandlingsmetod

Q-Switched ND-YAG laser

Udvik

Solexponering 2-3 veckor efter behandling

Hur en behandling går till

Innan behandlingen kommer du på en gratis konsultation hos en av våra hudterapeuter. Då genomförs en noggrann bedömning av din tatuering, och du får också möjlighet att ställa frågor. Våra hudterapeuter skräddarsyr därefter din behandling utifrån dina önskemål och behov och gör en bedömning av vilka resultat som kan åstadkommas med behandlingen. På konsultationen gör vi även ett test på ett mindre område av tatueringen för att se hur din hud reagerar på behandlingen.

Själva behandlingen med Q-terra Q10 sker med laserljus som omvandlas till värmeenergi som ”spränger” bort bläckpartiklarna. Kroppen tar sedan hand om partiklarna och transporterar bort dem ur kroppen.

Efter behandling

Efter din behandling är det bra om området kyls ner regelbundet de närmast påföljande dagarna, eller så länge det finns en värmeökning eller svullnad i behandlingsområdet. Detta för att minska risken för rodnad, svullnad och blåsor. Området kan vara irriterat, svullet och rodnat efteråt.

Återfuktning är viktigt. Smörj därför in det behandlade området 1 ggr/ dag på kvällen eftersom läkningsprocessen är som bäst på nätterna. Ingen solning rekommenderas på minst 2-3 veckor.

Vad kostar det att ta bort en tatuering?

Kostnaden för att ta bort en tatuering beror bland annat på hur stor tatueringen är, vilka färger tatueringen består av och hur många behandlingar som behövs. Här finner du vår prislista.

Kontakta oss för mer information eller boka tid för konsultation.

Swipa för att se fler

Hur en tatueringsborttagning med laserljus går till

Borttagning av tatuering med Q-terra Q10 utförs av våra erfarna hudterapeuter, i samarbete med våra läkare. Vår lasermaskin för tatueringsborttagning är testad enligt forskningsmässigt erkända metoder, inom branschen för medicinsk laser. Allt för att ge dig en så säker behandling som möjligt.

Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet

Våra lokaler