Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Administrativ sjuksköterska till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi befinner oss i en fortsatt expansiv fas och söker därför ytterligare en sjuksköterska till vårt team!

Om dig

Är du en serviceinriktad och professionell sjuksköterska som tycker om att arbeta administrativt? Då är det kanske dig som vi söker.

Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Du ser positivt på vår typ av bransch och får vara med och utveckla verksamheten. Som sjuksköterska är du självständig och anpassningsbar till våra arbetssätt och ska ha lätt att arbeta både i grupp samt självständigt. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi och att du föredrar administrativt arbete.

Arbetslivserfarenhet

Minst 2 års arbetserfarenhet samt vana av postoperativ vård är ett krav. Yrkesvana inom plastikkirurgi är en fördel, dock inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer primärt att arbeta administrativt med patientkontakt från distans. Arbetet kan genomföras från kliniken, hemmet, eller en kombination. Arbetsfördelningen är anpassningsbar.

Du kommer bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Mailkontakt med patienter pre- och postoperativt
  • Telefonkontakt med patienter pre- och postoperativt
  • Administrativa sjuksköterskesysslor

Upplägg och kontakt

  • Start: Omgående eller senast augusti 2022
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Plats: Stockholm
  • Omfattning: Heltid (100%)
  • Lön: Fast lön

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående, men senast den 25 maj, då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka din ansökan till: jobb@nordiskakliniken.se

Märk ansökan med ”ADMIN”.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden