Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Hudterapeut till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice.

Om dig

Du värnar om att erbjuda hög sälj- och servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i kundarbetet. Som hudterapeut har du jobbat på klinik och du är självständig och anpassningsbar till våra arbetssätt och ska ha lätt att arbeta både i team samt självständigt. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är intresserad av resultatinriktade behandlingar, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Yrkesvana inom laser, IPL och LPG är ett krav och vi ser att du har minst 3–5 års yrkeserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Vi ser att du är auktoriserad hudterapeut som vill arbeta tillsammans med vårt hud team på Nordiska Kliniken avdelning HUD i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med ett flertal olika behandlingar. Du kommer att genomföra konsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med bland annat laser, kemiska peels, IPL, Dermapen etc. Du kommer även att hjälpa våra patienter som genomgått kirurgiska ingrepp med LPG som optimerar resultatet av deras operation samt vara behjälplig i vår reception när det behövs.

Upplägg

  • Anställningsform: Heltid/Deltid
  • Arbetstider: Vardagar, förekommer helger
  • Plats: Stockholm
  • Lön: Fast månadslön + provision
  • Start: Enligt överenskommelse

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka din ansökan till: isabella@nordiskakliniken.se

Märk ansökan med ”Hudterapeut”.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden