Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Nordiska Kliniken växer – bli en del av vårt team!

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Operationssjuksköterska till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice.

Om dig

Är du en serviceinriktad och professionell operationssjuksköterska med intresse för plastikkirurgi? Då är det kanske dig som vi söker. Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Du ser positivt på vår typ av bransch och får vara med och utveckla verksamheten. Som operationssjuksköterska är du självständig och anpassningsbar till våra arbetssätt och ska ha lätt att arbeta både i grupp samt självständigt. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor och chef ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Yrkesvana inom plastikkirurgi är en fördel, dock inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en operationssjuksköterska som vill arbeta tillsammans med vårt team på vår operationsavdelning i centrala Stockholm. Du kommer bland annat att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom operationsområdet. Planering och organisering av det dagliga arbetet på en operationssal tillsammans med de övriga i teamet. Arbetsuppgifterna som operationssjuksköterska är varierande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer att utgöra en betydelsefull roll i vårt sammansvetsade team.

Upplägg och kontakt

  • Plats: Stockholm
  • Omfattning: Heltid eller deltid
  • Lön: Fast lön

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående, men senast den 19 december, då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka din ansökan till: jobb@nordiskakliniken.se

Märk ansökan med ”Operation”.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås