Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Receptionist till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är nordens främsta klinik för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice.

Vi söker nu en receptionist som har ett professionellt personligt bemötande i kundarbetet och som tillsammans med oss vill utveckla och utvecklas.

I rollen som receptionist:

Vi söker dig som värnar om att erbjuda en hög servicenivå i ditt kundbemötande, från den första kontakten i receptionen till återbesöket tillgodoser du alltid patientens behov. Vår ambition är att skapa den absolut bästa patientupplevelsen och därav är din och dina kollegors arbete avgörande.

Vem du är

Du har förmågan att få andra att känna sig såväl sedda som omhändertagna. Du trivs i ett högt tempo och klarar av att erbjuda en hög sälj- och servicenivå samt ge kunden ett professionellt personligt bemötande oavsett tempo. Som person är du driven och vill utvecklas, du har förmågan att ta egna initiativ och ser vad som behövs göras.

Du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete med vana att hantera bokningar, meriterande är erfarenhet inom försäljning.

Varför Nordiska Kliniken?

Vår specialistklinik är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken som är på hela 1400 kvm är toppmodernt medicinskt utrustad och arkitektritad. Här finns fyra operationssalar, uppvakningsrum, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet.

Upplägg och kontakt

  • Start: Våren 2024
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm vid Sergels Torg
  • Arbetstider: Vardagar 8-16, 9-17, och 11-19 samt lördagar 10-15
  • Lön: Fast lön

Vi tar emot alla ansökningar via mail: jobb@nordiskakliniken.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (4 april 2024). Märk ansökan med ”Reception”.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden