NYHET – Tatueringsborttagning, utan ärrbildning!

Vi har nu möjlighet att erbjuda dig tatueringsborttagning med en av marknadens bästa lasrar. Vår Q-terra Q10 är den senaste lasermaskinen för tatueringsborttagning, som helt utan ärrbildning gör lasern till en av de allra bästa produkterna på marknaden.

Q-terra Q10 är en utvecklad modell av den tidigare lasern Q7 och har därmed till exempel fler våglängder, vilket möjliggör att ta bort tatueringar av alla färger. Metoden är skonsam, kan skräddarsys och anpassas utifrån varje enskild patient och har väldigt goda slutresultat.

– Skonsam och effektiv borttagning, utan ärr

– Borttagning av alla tatueringsfärger

– Färre behandlingar behövs än den tidigare lasern (Q7) och därmed billigare behandling

Läs om vår tatueringsborttagning

Vår laser möjliggör även behandlingar som ansiktspeeling (Hollywood peel), borttagning av pigmentfläckar samt aknebehandling.

Boka tid