Lucka 2: 20 % på tatueringsborttagning

Lucka 2

Har du en tatuering du ångrar eller är missnöjd med? Nu får du hela 20% på tatueringsborttagning!

En behandling föregås alltid av en konsultation. På konsultationen får du bland annat reda på hur många behandlingar som behövs samt pris då detta beror på hur stor och gammal tatueringen är, vilka färger den innehåller och hur den är gjord.

Ange lucka 2 vid bokning. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast om du bokar tid för en konsultation senast den 31/12 2016. Erbjudandet gäller inte för redan betalda och genomförda behandlingar.

Läs om tatueringsborttagning

Ring 08- 411 76 76 eller maila info@nordiskakliniken.se för att boka!