Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Ökar blod- & lymfcirkulationen

LPG Endermologie är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

Vad är bindvävsmassage?

Bindvävsmassage innebär behandling av bindväven som finns i hela kroppen och vars uppgift är att hålla samman och ge stöd till kroppens organ och vävnader. Resultatet är förbättrad blodtillförsel och cirkulation som gör det lättare för kroppen att föra ut slaggprodukter, men också att syresätta kroppens olika organ.

Hur ofta behöver jag behandling?

Bindvävsmassage genom LPG-behandling kan göras två gånger i veckan eller mer sällan än så, beroende på behov. Prata med din terapeut för att ta reda på hur ofta du borde genomgå behandlingen.

För kropp och ansikte

LPG-behandling är en mångsidig och effektiv metod som kan användas för estetiska ändamål såsom fettreducering, minskning av celluliter och generell huduppstramning. Det är också en vanlig behandling vid postoperativ vård efter ingrepp som fettsugning och för att minska synligheten av ärr.

Som en djupgående massage kan LPG Endermologie vara en effektiv behandling för dig som tränar. Den förbättrar kroppens motoriska funktion, lindrar smärta och förkortar återhämtningstiden. Behandlingen stretchar och mjukar också upp lederna i kroppen.

Det är också en effektiv behandling för personer med medicinska tillstånd som kräver lymfdränage för att reducera smärta och svullnad vid exempelvis lipödem och fibromyalgi.

Positiva effekter

  • En uppstramande effekt
  • Reducera celluliter
  • Överflödig vätska dräneras
  • Huden får en fastare och slätare känsla
  • Ökad blodcirkulation
  • Ökad förbränning
  • Lindrar muskel- och ledvärk
  • Komplement till plastikoperationer

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering

LPG behandling - Pris från 1 100 kr

Behandlingstid

30-60 minuter

Rekommenderas

Efter fettsugning, träning, vid muskel-och ledvärk

Fördelar

Minimerar svullnad och förhårdnader, reducerar celluliter och stramar upp huden, lindrar muskel-och ledvärk

Behandlingar

Kur rekommenderas

Behandlingsmöjligheter med LPG-tekniken

Fettförbränning

LPG möjliggör punktbehandling av envisa fettansamlingar på områden som armar, mage, rygg, midja och lår, som träning eller kost inte åstadkommit. En av fördelarna är den mekaniska bearbetningen av fettceller, vilket naturligt mjukar upp dem och initierar en naturlig fettförbränningseffekt. Vetenskapliga studier har visat att fettförbränningen i genomsnitt ökar med 70 % efter behandling.

Reducering av celluliter

Celluliter är ett vanligt problem som drabbar ca 90 % av kvinnor. De uppstår till följd av en kombination av lagrat fett, vätska i vävnaden och dålig cirkulation. Som cellulitbehandling behandlas vävnaden på djupet för att öka cirkulationen – den dränerar vätska och främjar fettförbränning, vilket åtgärdar de underliggande orsakerna till celluliter.

Om du lider av djupare gropar rekommenderar vi en subcision-behandling hos hudläkare.

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av faktorer som graviditet, åldrande eller viktförändringar. LPG Endermologie kan återställa hudens elasticitet och är särskilt effektiv för att punktbehandla specifika områden såsom insida lår, mage, armar eller rygg. Behandlingen skräddarsys efter dina individuella önskemål och fokuserar på de områden du vill behandla.

Behandling vid kirurgi

Behandlingsmetoden används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Efter operation kan behandling göras två gånger i veckan efter individuell rekommendation.

Förbättra cirkulation och minska svullnad

Personer som upplever svullnad och smärta i ben, vrister eller fötter har ofta otillräcklig blodcirkulation och lymfdränage. Med en behandling går det att förbättra cirkulationen och kroppens egen vätskedrivning så att de toxiner och slaggprodukter som orsakar svullnaden kan drivas ut ur kroppen.

På Nordiska Kliniken träffar du en diplomerad LPG-terapeut på konsultation inför din behandling där ni tillsammans lägger upp en behandlingsplan och förväntade resultat.

Har du tidigare erfarenhet av behandlingen så är du varmt välkommen att boka behandling utan att komma på konsultation.

Boka tid 

Swipa för att se fler

Klicka för att se film

En LPG-behandling är vanligt att genomgå efter en fettsugning.