Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

LPG Endermologie

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

Vad är bindvävsmassage?

Bindvävsmassage innebär behandling av bindväven som finns i hela kroppen och vars uppgift är att hålla samman och ge stöd till kroppens organ och vävnader. Bindvävsmassage innebär att blodtillförseln och cirkulationen förbättras. Det gör det lättare för kroppen att föra ut slaggprodukter, men också att syresätta kroppens olika organ.

Hur ofta ska man genomgå LPG/bindvävsmassage?

Bindvävsmassage genom LPG-behandling kan göras två gånger i veckan eller mer sällan än så, beroende på behov. Prata med din läkare för att ta reda på hur ofta du borde genomgå behandlingen.

LPG behandling - Pris från 900 kr

Behandlingstid

35 minuter

Rekommenderas

Efter fettsugning

Fördelar

Minimerar svullnad och förhårdnader

Behandlingar

Kur rekommenderas

LPG Endermologie

LPG Endermologie används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Efter operation kan behandling göras två gånger i veckan efter individuell rekommendation.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

Vår klinik är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigners.

Swipa för att se fler

Klicka för att se film

En LPG-behandling är vanligt att genomgå efter en fettsugning.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken