Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

LPG Endermologie

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

Vad är bindvävsmassage?

Bindvävsmassage innebär behandling av bindväven som finns i hela kroppen och vars uppgift är att hålla samman och ge stöd till kroppens organ och vävnader. Bindvävsmassage innebär att blodtillförseln och cirkulationen förbättras. Det gör det lättare för kroppen att föra ut slaggprodukter, men också att syresätta kroppens olika organ.

Hur ofta ska man genomgå LPG/bindvävsmassage?

Bindvävsmassage genom LPG-behandling kan göras två gånger i veckan eller mer sällan än så, beroende på behov. Prata med din terapeut för att ta reda på hur ofta du borde genomgå behandlingen.

LPG för kropp och ansikte

LPG-behandling är en mångsidig och effektiv metod med en rad fördelaktiga effekter för din hälsa och välbefinnande, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för många personer.

Den kan användas för estetiska ändamål såsom fettreducering, minskning av celluliter och generell huduppstramning. LPG-behandling är också vanligt förekommande som postoperativ vård efter ingrepp som fettsugning och för att minska synligheten av ärr.

LPG kan även göras som en djupgående massage samt även vara effektiv för dig som tränar då behandlingen stretchar och mjukar upp leder, förbättrar kroppen motoriska funktion, lindrar smärta och förkortar återhämtningstiden.

Dessutom är LPG-behandling effektiv för personer med medicinska tillstånd som kräver lymfdränage för att reducera smärta och svullnad vid exempelvis lipödem och fibromyalgi.

Positiva effekter med LPG-behandling

  • En uppstramande effekt
  • Reducera celluliter
  • Överflödig vätska dräneras
  • Huden får en fastare och slätare känsla
  • Ökad blodcirkulation
  • Ökad förbränning
  • Lindrar muskel- och ledvärk
  • Komplement till plastikoperationer

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering

LPG behandling - Pris från 1 100 kr

Behandlingstid

30-60 minuter

Rekommenderas

Efter fettsugning, träning, vid muskel-och ledvärk

Fördelar

Minimerar svullnad och förhårdnader, reducerar celluliter och stramar upp huden, lindrar muskel-och ledvärk

Behandlingar

Kur rekommenderas

Behandlingsmöjligheter med LPG-tekniken

Fettförbränning

LPG möjliggör punktbehandling av envisa fettansamlingar på områden som armar, mage, rygg, midja och lår, som träning eller kost inte åstadkommit. En av fördelarna med LPG-behandlingar är den mekaniska bearbetningen av fettceller, vilket naturligt mjukar upp dem och initierar en naturlig fettförbränningseffekt. Vetenskapliga studier har visat att fettförbränningen i genomsnitt ökar med 70 % efter LPG-behandlingar.

Reducering av celluliter

Celluliter är ett vanligt problem som drabbar ca 90 % av kvinnor. Celluliter beror på en kombination av lagrat fett, vätska i vävnaden och dålig cirkulation. Med LPG-behandling kan vävnaden behandlas på djupet för att öka cirkulationen, dränera vätska och främja fettförbränning, vilket åtgärdar de underliggande orsakerna till celluliter. Upptäck mer om hur LPG kan minska celluliter här.

Om du lider av djupare gropar rekommenderar vi behandling med subcision hos hudläkare. Läs mer om cellulitbehandling med subcision här. 

Uppstramning av huden

LPG-behandling är en framstående metod för att återställa hudens elasticitet, vilken kan ha påverkats av olika faktorer såsom viktförändringar, graviditet och åldrande. LPG Endermologie är särskilt effektiv för att punktbehandla specifika områden såsom insida lår, mage, armar eller rygg. Behandlingen skräddarsys efter dina individuella önskemål och fokuserar på de områden du vill behandla.

Behandling vid kirurgi

LPG Endermologie används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Efter operation kan behandling göras två gånger i veckan efter individuell rekommendation.

Förbättra cirkulation och minska svullnad

LPG Endermologie är en effektiv metod för att förbättra cirkulationen och främja vätskedrivning, vilket kan minska svullnad och lindra smärta i ben, vrister och fötter. Dessa besvär uppstår ofta till följd av otillräcklig blodcirkulation och lymfdränage. Detta leder till att toxiner och slaggprodukter ansamlas i kroppen, vilket i sin tur kan orsaka svullnad.

På Nordiska Kliniken träffar du en certifierad LPG-terapeut på konsultation inför din behandling där ni tillsammans lägger upp en behandlingsplan och förväntade resultat.

Har du tidigare erfarenhet av LPG så är du varmt välkommen att boka behandling utan att komma på konsultation.

Boka tid 

Swipa för att se fler

Klicka för att se film

En LPG-behandling är vanligt att genomgå efter en fettsugning.