Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

LPG Endermologie ger effektiv hjälp mot celluiter

Boka konsultation

LPG Celluliter / Cellulitbehandling

Celluliter kan behandlas med LPG cellulitbehandling med hjälp av Endermologie. LPG Endermologie innebär att celluliterna avlägsnas.

Endermologie® är det lyckade resultatet av högteknologisk fransk forskning, och tekniken har under flera år med framgång använts i Frankrike. Numera tillämpas metoden på många håll i övriga världen, t.ex. i Europa och USA. Den är CE-märkt och FDA-godkänd (Food and Drug Administration). Man räknar med att ca 80 000 personer per dag, runt om i världen, behandlas med maskiner från LPG Systems®.

Swipa för att se fler

Vad innebär Endermologie?

Endermologie är namnet på den behandling med LPG -Keymodel som, utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, “ridbyxlår” eller stjärtpartiet. Även slapp hud kan stramas upp. Endermologie ® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning. Detta för alla som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för de som av olika anledningar inte anses som lämplig för fettsugning.

Vad gör LPG-Keymodel maskinen?

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod. Maskinen som används är en speciell teknisk apparat som behandlar bindväven i huden och underhudsfettet.

Två motoriserade rullar, som arbetar ihop med ett undertryck i en lufttät kammare, skapar en våg som viker upp/slätar ut huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade behandlingshuvudet (djup bindvävsmassage). Beroende på vilket program man väljer på maskinen kan man få konstant eller rytmisk aspiration som också regleras i styrka efter hudtyp och tjocklek. Man ställer också in olika hastighet på rullarna och på så sätt uppnås olika intensitet och rörelser i huden.

På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskar man eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner. Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång och fettdepåerna krymper. Detta främjar en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Collagen och Elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.

LPG behandling, cirkulation och bindvävsmassageVåra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

Vår klinik är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigners.

 

För Nordiska Kliniken är det viktigt att erbjuda rätt skydd till våra patienter och kunder.

Patientförsäkring

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen.

Läs mer om våra värderingar

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås