Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Cellulitbehandling Stockholm

På Nordiska Kliniken utför vi framgångsrikt cellulitbehandling i Stockholm med hjälp av LPG Endermologie som avlägsnar celluliter och ger en jämnare hudyta.

Bli av med celluliter

Endermologie® är det lyckade resultatet av högteknologisk fransk forskning, och tekniken har under flera år med framgång använts i Frankrike på personer som vill bli av med celluliter. Numera tillämpas metoden på många håll i övriga världen, t.ex. i Europa och USA. Den är CE-märkt och FDA-godkänd (Food and Drug Administration). Man räknar med att ca 80 000 personer per dag, runt om i världen, behandlas med maskiner från LPG Systems® – ett effektivt sätt för dig som vill bli av med celluliter.

Swipa för att se fler

Ta bort celluliter utan ingrepp

Endermologie är namnet på den behandling med LPG Alliance M6 som kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, “ridbyxlår” eller stjärtpartiet – smärtfritt och utan kirurgiska ingrepp. Även slapp hud kan stramas upp. Endermologie ® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning. Tekniken i LPG Alliance M6 är den senaste och mest effektiva modellen av LPG som bygger på en unik, patenterad metod. Den ger en skön behandlingsupplevelse med ett snabbt och effektivt resultat.

Tekniken bakom LPG Alliance M6

Två motoriserade rullar i en lufttät kammare formar huden med vågor som rullas fram och tillbaka i en djup bindvävsmassage. Blod- och lymfkärl öppnas då upp i underhudsfettet och i huden, och sätter i gång cirkulationen ordentligt. Det minskar eventuella vätskeansamlingar som kan finnas där och dränerar ut slaggprodukter och gifter. Behandlingen får fettcellerna att hamna i lipolys, vilket innebär att de släpper ifrån sig lagrad energi. Lipolysen får fettcellerna att minska i omfång och krymper fettdepåerna. Maskinen tillåter justering av sugkraft och rullhastighet för att anpassas till olika hudtyper och önskad intensitet på behandlingen.

 

På Nordiska Kliniken erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar med LPG-tekniken

LPG Endermologie

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen.

Läs mer om våra värderingar

På Nordiska Kliniken möter du en diplomerad LPG-terapeut för en konsultation inför din behandling. Tillsammans planerar ni din behandlingsplan och diskuterar förväntade resultat.

Om du redan har erfarenhet av LPG cellulitbehandling är du välkommen att boka behandling utan att först genomgå en konsultation.

  Boka tid