Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Nordiska Kliniken växer – bli en del av vårt team!

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Undersköterska till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Tack vare våra fantastiskt engagerade medarbetare blev Nordiska Kliniken bland annat utsedd till Gasellföretag 2017 och 2018.

Vår specialistklinik är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken som är på hela 900 kvm är toppmodernt medicinskt utrustad och arkitektritad. Här finns tre operationssalar, uppvakningsrum, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet.

Om dig

Är du en serviceinriktad undersköterska med erfarenhet inom operation och som tycker om att jobba kvällspass? Då är det kanske dig som vi söker.

Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Som undersköterska är du självständig och anpassningsbar till våra arbetssätt och ska ha lätt att arbeta både i grupp samt självständigt. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Yrkesvana inom kirurgi är ett krav, exempelvis på kirurgavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta tillsammans med vårt team på vår operationsavdelning i centrala Stockholm. Du kommer bland annat att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom undersköterskeområdet. Arbetsuppgifterna som undersköterska är varierande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att assistera våra sjuksköterskor på uppvak och operation samt hantera disk och steril.

OBS! Undersköterskans schema kommer att mestadels bestå av kvällspass.

Arbetslivserfarenhet och kompetenser

  • Undersköterska, vård- och specialavd, och mottagning, 1-2 års erfarenhet (krav)
  • Kirurgisk vård (krav), plastikkirurgi (meriterande)
  • Språk: Svenska och engelska (krav)

Upplägg

  • Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning
  • Plats: Stockholm
  • Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV senast 12:e februari. Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka din ansökan till: jobb@nordiskakliniken.se

Märk ansökan med ”USK”.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås