Vår adventskalender 2018: lucka 4

25% på en hel IPL-behandling!

Du får 25% rabatt på en IPL-behandling om du utför den senast 31 januari 2019. Med IPL kan vi bland annat behandla:

• Pigmenterade/röda acneärr och acne
  • Ytliga kärl och rodnad
  • Pigmentering
  • Kärl på benen
  • Föryngra och reparera solskadad hud

Ange "LUCKA 4" vid betalningstillfället, rabatten dras av vid betalning.

Du kan boka in den kostnadsfria konsultationen via vår onlinebokning (välj "Hudvård" > "Konsultation IPL").

Boka tid

Om du vill boka in din behandling kontaktar du vår reception: 08-411 76 76 eller på info@nordiskakliniken.se

Är IPL något för dig? Läs mer här.

(Villkor: Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos hudterapeut. Behandlingen ska vara utförd senast den 31 januari 2019. Rabatten gäller enbart ett behandlingstillfälle med IPL och kan endast utnyttjas en gång per person. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och kan ej bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för genomförd behandling.)