Adventskalender 2019: Lucka 3, IPL

25% på en hel IPL-behandling!

Du får 25% rabatt på en IPL-behandling om du utför den senast 31 januari 2020. Med IPL kan vi bland annat behandla:

• Pigmenterade/röda acneärr och acne
  • Ytliga kärl och rodnad
  • Pigmentering
  • Kärl på benen
  • Föryngra och reparera solskadad hud

Du kan boka in den kostnadsfria konsultationen via vår onlinebokning (välj "Konsultation Övrigt" > "Konsultation IPL").

Läs mer om IPL här!

*Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos hudterapeut. Behandlingen ska vara utförd senast den 31 januari 2020. Rabatten dras av vid betalning, för att ta del av erbjudandet måste du ange ”lucka 3” vid betalningstillfället. Rabatten gäller enbart ett behandlingstillfälle med IPL och kan endast utnyttjas en gång per person. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och kan ej bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för genomförd behandling.