Sommarbehandling – Summer GLOW

Vill du få en fantastisk lyster och samtidigt preppa huden inför semestern med vitaminer och fukt?

Nu lanserar vi vår expressbehandling Summer GLOW!

Behandlingen riktar sig till dig som vill öka hudens lyster och boosta med vitaminer och fukt inför sommaren.

Summer GLOW inleds med en grundlig rengöring och peeling för att ta bort döda hudceller, därefter appliceras en fuktgivande oxygenmask.

Medan masken verkar får du njuta av en avkopplande massage av nacke, hals och dekolletage.

Efter att masken verkat klart masseras ett C vitamin koncentrat in i ansiktet och följs upp med skyddande och vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.

Du lämnar behandlingen med en fantastisk lyster och en hud förberedd inför sommarens semester!

Boka din tid för Summer GLOW