Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Ökade väntetider för konsultation

Vi har under en längre period haft ökade väntetider hos våra plastikkirurger. Väntetiderna för konsultation kan i vissa fall uppgå till 2-3 månader. Anledningen till detta är att det råder väldigt hög efterfrågan för konsultation hos våra skickliga plastikkirurger.

Vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda konsultationstider under rimliga tider och på så vis tillgodose era behov.

Hur kan jag få tag på en konsultationstid?

Många vill boka konsultationstider hos våra plastikkirurger och vi tror att våra väntetider kommer att fortsätta vara på samma nivå även i framtiden.

Vi rekommenderar dig således att:

  • Planera din konsultationsbokning i god tid. Boka gärna en passande tid längre fram för att garantera ditt besök hos oss. Om du mot förmodan skulle hitta en ledig tid innan dess så kan du alltid boka om/tidigarelägga din konsultation.
  • Ibland får vi återbud som resulterar i att det dyker upp lediga tider i vårt schema. För att lättast och snabbast hitta dessa tider rekommenderar vi att du bevakar vår onlinebokning, tänk dock på att lediga tider går åt snabbt.

Vår onlinebokning hittar du här:

 

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden