Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Bröstrekonstruktion kan återskapa brösten efter t.ex. bröstcancer

Boka konsultation

Bröstrekonstruktion

Den vanligaste formen av cancer för kvinnor i Sverige är bröstcancer, då i många fall hela bröstet behöver avlägsnas, inklusive vårtgård och bröstvårta.

Rekonstruktiv bröstförstoring, eller bröstrekonstruktion, innebär att bröstets form och utseende återskapas. Bröstet som tagits bort återskapas genom en eller flera operationer. I många fall behöver även vårtgården och bröstvårtan rekonstrueras. Den mest förekommande bröstrekonstruktionen görs med hjälp av implantat, men även fettransplantation förekommer. I en del fall återskapas bröstet i direkt anslutning till canceroperationen. Dock är det vanliga att en rekonstruktion sker vid ett senare tillfälle.

Läs mer

Lär dig mer om våra bröstingrepp.

Klicka för att se film

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

50 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Hur gör jag?

En rekonstruktiv bröstförstoring föregås av en konsultation med en kirurg. Du får genomgå en klinisk undersökning och en analys av just din problematik, och får heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Boka konsultation

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen

Vårt koncept

Nordiska Kliniken har en toppmodern operationsavdelning av högsta klass

Våra operationssalar

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås