Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Om ingreppet

Den vanligaste formen av cancer för kvinnor i Sverige är bröstcancer, då i många fall hela bröstet behöver avlägsnas, inklusive vårtgård och bröstvårta.

Rekonstruktiv bröstförstoring, eller bröstrekonstruktion, innebär att bröstets form och utseende återskapas. Bröstet som tagits bort återskapas genom en eller flera operationer. I många fall behöver även vårtgården och bröstvårtan rekonstrueras.

Den mest förekommande bröstrekonstruktionen görs med hjälp av implantat, men även fettransplantation förekommer. I en del fall återskapas bröstet i direkt anslutning till canceroperationen. Dock är det vanliga att en rekonstruktion sker vid senare tillfälle.

Bröstrekonstruktion i Stockholm

Kontakta oss på Nordiska Kliniken för en bröstrekonstruktion i Stockholm. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, då vi har lång erfarenhet av rekonstruktioner och alla sorters bröstoperationer. Här kan du boka konsultation hos en av våra kirurger.

Klicka för att se film

Bröstrekonstruktion är ett brett begrepp

Rekonstruktiva bröstoperationer beror inte endast på cancer utan det kan vara aktuellt att genomgå en korrigerande operation efter exempel tidigare skada, avvikelse och/eller missbildning av bröstet. Bröstavvikelser kan ha olika påverkan på livskvalitén och tillvägagångssättet bestäms av vad som skall rekonstruktureras.

Varje patient är unik och därför är även tillvägagångssätten för en rekonstruktion olika. De vanligast förekommande tillvägagångssätten kan vara bröstlyft, bröstförminskning, bröstförstoring med implantat, fettransplantation och/eller en kombination av olika tekniker.  
På Nordiska Kliniken utför vi individuellt anpassade bröstrekonstruktioner med fokus på dig och dina förutsättningar. Målet med en bröstrekonstruktion är att efterlikna ett naturligt bröst i den största möjliga mån avseende form, storlek och känsla.

Bröstrekonstruktion i Stockholm

Kontakta oss på Nordiska Kliniken för en bröstrekonstruktion i Stockholm. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, då vi har lång erfarenhet av rekonstruktioner och alla sorters bröstoperationer. Här kan du boka konsultation hos en av våra kirurger.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Hur gör jag?

En rekonstruktiv bröstförstoring föregås av en konsultation med en kirurg. Du får genomgå en klinisk undersökning och en analys av just din problematik, och får heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Boka konsultation

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen

Vårt koncept

Nordiska Kliniken har en toppmodern operationsavdelning av högsta klass

Våra operationssalar