Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Revolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi

LPG lipomassage är ett icke-kirurgiskt ingrepp som reducerar fettansamlingar. Det är ett bra alternativ till fettsugning för de som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp.

Lipomassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering, och som leder till en slankare figur. Lipomassage fokuserar på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

 

Swipa för att se fler

Om behandlingen

Under själva behandlingen deltar man aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna respektive slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att fettdepåerna därunder behandlas. Patenterade, motoriserade rullar från LPG® stimulerar fettnedbrytningen genom massage enligt specifika protokoll. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa. Resultat syns redan efter sex 35-minutersbehandlingar.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder och kostvanor. Att hålla sig till en nyttig kost och att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Fördelar med LPG Lipomassage

Reducerar överflödigt fett på problemområden Reducerar celluliter Formar och lyfter rumpa Framhäver kroppens konturer Formar och lyfter kroppens konturer Återställer hudens elasticitet Slimmar figuren

LPG behandling, cirkulation och bindvävsmassageVåra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

Vår klinik är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigners.

För Nordiska Kliniken är det viktigt att erbjuda rätt skydd till våra patienter och kunder.

Patientförsäkring

Personlig service och god tillgänglighet är några av våra styrkor. Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen.

Läs mer om våra värderingar