Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Mattias Elmér
Specialist i plastikkirurgi, överläkare

Dr Mattias Elmér studerade medicin vid Karolinska Institutet i Stockholm och är legitimerad läkare sedan år 2003. Han fick sin plastikkirurgiska specialistutbildning vid Universitetssjukhuset i Örebro. Mattias har opererat ett stort antal bröstmissbildningar och har ansvarat för rekonstruktioner efter cancer i huvud- och halsområdet inom landstinget. Han har varit studierektor vid kliniken i Örebro med ansvar för utbildning av nya plastikkirurger, hudläkare och öron-, näsa- och halsläkare. Mattias har också varit medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förenings utbildningsutskott.

Mattias specialområden är bröstkirurgi, t.ex. bröstförstoring med silikonimplantat och fett, bröstlyft och bröstförminskning, arm-, lår och bukplastiker, fettsugning, fettransplantationer till t.ex. bröst, ansikte eller stuss, estetisk ansiktskirurgi, t.ex. ögonlocksplastik, samt behandling med fillers, tex. Juvederm, Restylane och Teosyal samt Botox.

Mattias arbetar bland annat med vår unika metod för bröstförstoring med minimala ärr, NK-metoden.

Läs mer

Mattias Elmér

Mattias Elmér är medlem i:
— Sveriges Läkarförbund
— Svensk Plastikkirurgisk Förening
— Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
— Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi

     

Vill du boka tid hos Mattias Elmér?

Klicka på knappen för att komma till vår online-bokning.

Boka tid

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Emma_K_hudterapeut

Emma Kinnerström

Aukt. Hudterapeut

Emma_L_hudterapeut

Emma Lagnetoft

Aukt. Hudterapeut

Carolina Ryberg

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

Signe Wennström

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Louise Cederqvist

Diplomerad LPG-terapeut

Alexandra Lindbergh

Alexandra Lindbergh (föräldraledig)

Aukt. Hudterapeut