Vår adventskalender 2018: lucka 2

20% på en hel fettfrysnings-behandling!

Du får 20% rabatt på hela din fettfrysning om du utför den senast 31 januari 2019.

- FDA-godkänd icke-kirurgisk metod för att bli av med envisa fettdepåer
- Fördelarna är b.la: smärtfri behandling, hållbart resultat, ingen konvalescens och normalt räcker en behandling

Ange "LUCKA 2" vid betalningstillfället, rabatten dras av vid betalning.

Du kan boka in den kostnadsfria konsultationen via vår onlinebokning (välj "CoolSculpting" > "Konsultation CoolSculpting").

Boka tid

Om du vill boka in din behandling kontaktar du vår reception: 08-411 76 76 eller på info@nordiskakliniken.se

Läs om CoolSculpting

(Villkor: Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos hudterapeut. Behandlingen/alla cykler ska vara utförda senast den 31 januari 2019 och gäller obegränsat antal cykler. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och kan ej bytas mot pengar)