Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vi välkomnar plastikkirurg Marcus Ehrström till Nordiska Kliniken!

Vi fortsätter att växa med stormsteg och har ambitionen att bli Nordens största aktör inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård.

Vi är därför glada över att presentera vårt senaste tillskott till vårt fantastiska läkarteam på Nordiska Kliniken, Marcus Ehrström.

Marcus Ehrström utbildades till läkare vid Karolinska Institutet i Stockholm och blev specialist i allmänkirurgi 2004 och plastikkirurgi 2012 på Karolinska Universitetssjukhuset. Sedan 2012 arbetar Dr Ehrström med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med särskild inriktning mot bröstplastik och fettransplantationer, body contouring efter stor viktnedgång, ögonlocksplastik, och ansiktslyft.

Parallellt med detta arbetar Dr Ehrström som rekonstruktiv plastikkirurg vid bröstsektion på Karolinska Universitetssjukhuset och är ansvarig för patientgruppen med hudöverskott efter stor viktnedgång samt bukväggsdefekter. Läs gärna mer om Marcus här.

Dr Ehrström är bokningsbar för samtliga plastikkirurgiska konsultationer på Nordiska Kliniken från och med den 13 augusti 2019.

Boka tid här!

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden