Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Hudläkartjänster utan remiss

Till Nordiska Klinikens hudläkare Jakob Wikström kan du bland annat vända dig remissfritt om du t.ex. känner osäkerhet kring hudförändringar eller om du har lagt märke till en hudförändring som ändrats i form av utseende och/eller storlek under en kortare period. Du kan även behandla missprydande och/eller besvärade hudåkommor.

Exempel på hudförändringar och hudåkommor som Dr. Wikström behandlar är acneärr, födelsemärken/leverfläckar, fibrom och vårtor. Dessa hudåkommor kan vara helt ofarliga men upplevas av den bärande som kosmetiskt störande vilket kan vara en av orsakerna till att vilja ta bort dem.

Nordiska Klinikens hudläkare diagnostiserar samt behandlar hudåkomman/hudåkommorna på plats samt skickar ev. leverfläckar och andra hudförändringar på analys vid behov. Exempel på olika typer av estetiska behandlingar som vår hudläkare genomför är fraktionerad laser, kärlbehandlingar, ådernät och Xantelasma.

 

Genom privatvård slipper du långa väntetider och kan snabbare få behandling. Hos Nordiska Kliniken finner du ett brett utbud av både medicinska- och estetiska undersökningar samt behandlingar.

Som patient hos oss får du alltid en bedömning av vår hudläkare innan lämplig behandling påbörjas.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden