Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Remissfria hudläkartjänster

På Nordiska Kliniken kan du träffa en hudläkare utan remiss. Till vår hudläkare Jakob Wiström kan du vända dig om du till exempel har lagt märke till hudförändringar som på kort tid har ändrat storlek och/eller utseende, eller om du känner osäkerhet kring andra förändringar i huden. Vi kan även ta emot dig som vill behandla missprydande och/eller besvärade hudåkommor.

Exempel på hudförändringar och hudåkommor som Dr. Wikström behandlar är acneärr, födelsemärken/leverfläckar, fibrom och vårtor. Dessa hudåkommor kan vara helt ofarliga men upplevas av den bärande som kosmetiskt störande vilket kan vara en av orsakerna till att vilja ta bort dem.

Nordiska Klinikens hudläkare diagnostiserar samt behandlar hudåkomman/hudåkommorna på plats samt skickar ev. leverfläckar och andra hudförändringar på analys vid behov. Exempel på olika typer av estetiska behandlingar som vår hudläkare genomför är fraktionerad laser, kärlbehandlingar, ådernät och Xantelasma.

 

Genom privatvård slipper du långa väntetider och kan snabbare få behandling. Hos Nordiska Kliniken finner du ett brett utbud av både medicinska- och estetiska undersökningar samt behandlingar.

Som patient hos oss får du alltid en bedömning av vår hudläkare innan lämplig behandling påbörjas.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden