Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Om vårtgårdsplastik

Vårtgårdsplastik är ett ingrepp som ofta kombineras med till exempel ett bröstlyft med syftet att förminska vårtgården. Vid tubulära eller tuberösa bröst behöver man även ofta genomgå en förminskning av vårtgården vid en bröstförstoring eller bröstlyft.

Vissa kvinnor besväras av för stora vårtgårdar eller att vårtgårdarna är olika stora, vilket kan upplevas som kosmetiskt störande. Genom vårtgårdsplastik kan storleken på vårtgården minskas. Det är vanligt att vårtgårdsplastik genomförs i samband med ett bröstlyft, men man kan även utföra ingreppet som en enskild behandling under lokalbedövning. Efter ingreppet kan man normalt återgå till arbetet, dock ska tunga lyft undvikas i en månad.

Läs mer

Pris från 35 000 kr

eller delbetala 1 531 kr /månaden

Boka tid

Behandlingstid

30-60 minuter

Tid på kliniken

Ca 1-2 timmar

Kombineras vanligtvis med

Bröstlyft

Operation

Under lokalbedövning

Klicka för att se film

Lär dig mer om bröstingrepp. Titta på någon av filmerna nedan om bröstlyft, NK metoden, narkos och eftervård

Se före- och efterbilder på bröstlyft

Bildgalleri

Hos Nordiska Kliniken ska du känna att vi är med dig hela vägen. Från det allra första mötet med din specialist, via operationen, ditt återbesök och längre än så. Vårt koncept bygger på att skapa en långsiktig, personlig, relation med våra patienter. Vi ska alltid finnas tillgängliga för dig, oavsett situation eller tidpunkt.

Swipa för att se fler