Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Nordlys IPL / Laser

Nordlys IPL (intensivt pulserat ljus) är en behandling där man med hjälp av högintensivt ljus kan behandla olika typer av indikationer i huden. Ljuset bildar värme i huden som i sin tur stimulerar kollagenproduktionen för en föryngrande effekt, reducerar blodkärl samt pigment och rodnad.

Behandlingen anpassas alltid efter behov och önskemål. Då värmen från ljuset kan anpassas och användas både ytligt eller djupare i hudvävnaden beroende på vad det är man ska behandla. Behandlingen tar ca 15-60 minuter. Innan behandling ska du bland annat undvika solning, brun-utan-sol och injektionsbehandlingar.

 

Pris från 1 500 kr

Behandlingstid

15-60 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals, dekolletage, händer, ben mm.

Rekommenderas

Att göra 1-3 behandlingar med ett par veckors mellanrum

Nordlys IPL

Nordlys by Ellipse är en vetenskapligt beprövad, säker, effektiv och mångsidig IPL för behandling av t.ex. vidgade kärl, pigmenteringar och hudföryngring.

Nordlys har den senaste teknologin. Korta pulser på 0,5 ms kan behandla hud mer effektfullt och säkert än traditionell IPL. Ellipse har patent på ett filter som tar bort skadliga våglängder över 950nm, det innebär att Nordlys IPL inte kan ”koka” och skada huden som annan IPL.

Nordlys IPL kan behandla följande indikationer

  • Pigmenteringar
  • Diffus rodnad och ytliga kärl
  • Acne och röda/pigmenterade acneärr
  • Reparera och föryngra solskadad hud
  • Vissa typer av kärl på benen

Swipa för att se fler