Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Nordiska Kliniken växer – bli en del av vårt team!

Swipa för att se fler

Ledig tjänst

Sjuksköterska till Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Tack vare våra fantastiskt engagerade medarbetare blev Nordiska Kliniken bland annat utsedd till Gasellföretag 2017 och 2018. Vi befinner oss i en fortsatt expansiv fas och söker därför ytterligare två sjuksköterskor till vårt team!

Om dig

Är du en serviceinriktad och professionell sjuksköterska med intresse för plastikkirurgi? Då är det kanske dig som vi söker.

Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Du ser positivt på vår typ av bransch och får vara med och utveckla verksamheten. Som sjuksköterska är du självständig och anpassningsbar till våra arbetssätt och ska ha lätt att arbeta både i grupp samt självständigt. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor och chef ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Yrkesvana inom plastikkirurgi är en fördel, dock inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta tillsammans med vårt team på vår operationsavdelning i centrala Stockholm.

Du kommer primärt att arbeta på vår postoperativa uppvakningsavdelning. Du kommer bland annat att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsavdelning. I sjuksköterskans arbetsuppgifter ingår bl.a. att ansvara för patientens omvårdnad före, under och efter operation. Arbete på vår uppvakningsavdelning är en stor del av tjänsten. Du kommer att ha ansvar för uppföljning av våra patienter. Du ser helheten och hanterar b.la. patienternas medicinering och sjukskrivning. Du kommer att ha kontakten med patienter före och efter operation.

Upplägg och kontakt

  • Start: Augusti 2019
  • Antal tjänster: 2
  • Anställningsform: Vikariatanställning, 1,5 år med mycket goda möjligheter till förlängning/tillsvidareanställning.
  • Plats: Stockholm
  • Omfattning: Två tjänster skall tillsättas, en på heltid (100%) och en på deltid (40-60%)
  • Lön: Fast lön

Är detta du?

Skicka in din ansökan med CV omgående, senast den 26 april, då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka din ansökan till: jobb@nordiskakliniken.se

Märk ansökan med ”Uppvak”.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås