Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Hamid Natghian
Specialist i plastikkirurgi

Dr Hamid Natghian studerade medicin vid Karolinska Institutet och är legitimerad läkare sedan år 2008. Han genomgick sin allmänkirurgiska specialistutbildning på Capio St: Görans Sjukhus i Stockholm, och vidareutbildade sig därefter till plastikkirurg på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Han har ett stort intresse för ansiktskirurgi och ansiktsmissbildningar, och valde därför 2017 att subspecialisera sig inom kraniofaciala missbildningar i Oxford, Storbritannien. Hamid arbetar även som plastikkirurg i det kraniofaciala teamet på Karolinska Universitetssjukhuset. Hamid forskar och arbetar även inom området ansiktsförlamning (facialispares).

På Nordiska Kliniken erbjuder Hamid alla sorters injektionsbehandlingar och Belkyra samt ansiktskirurgi, bl.a. fettransplantation till ansikte, och ögonlocksplastik. Hamid utför även fettsugningar, bukplastik samt diverse andra plastikkirurgiska ingrepp.

Läs mer

hamid natghian plastikkirurg nordiska kliniken

Dr Hamid Natghian är medlem i:
— Sveriges Läkarförbund
— Svensk Plastikkirurgisk Förening
— Svensk Kirurgisk Förening
— Fellow of European Board of Plastic Reconstructive and Aesthelic Surgery

     

Vill du boka tid hos Hamid Natghian?

Klicka på knappen för att komma till vår online-bokning.

Boka tid

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Alexandra Lindbergh

Aukt. Hudterapeut

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Nordiska Kliniken logo

Lisa Branér

Aukt. Hudterapeut

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås