Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är Mesoéclat?

Mesoéclat är en effektiv behandling för dig som önskar omedelbar uppstramning och strålande lyster. Det är en kraftfull peelingbehandling som använder en noggrant balanserad kombination av syror och antioxidanter, vilket stimulerar kollagenet som bygger upp huden på djupet och förbättrar strukturen. En Mesoéclat-behandling medverkar till att bygga upp en förbättrad hudstruktur och ger en ungdomligare utstrålning. Metoden är även utvecklad för att ge näring på djupet och återställa hudens vitalitet.

Behandlingen är lika lämplig som en ”quick fix” inför ett speciellt tillfälle, när du vill ha en omedelbar boost av lyster och uppstramning, som för en mer långvarig behandling där vi arbetar förebyggande på djupet för att bibehålla lyster och en hälsosam utstrålning.

Mesoéclat är en snabb och effektiv ansiktsbehandling på 30 minuter, särskilt framtagen för att passa även dig som lever ett hektiskt liv och upplever att tiden inte räcker till för långa ansiktsbehandlingar.

 

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingstyp

Kraftfull peeling med syror och antioxidanter

Ingredienser

Salicylsyra, azelainsyra, organisk kisel, proteoglykaner, L- karnitin, tikotinsyra

Effektiv för

Uppstramande effekt, lystergivande, ålderstecken, ökad cellförnyelse, djup återfuktning

Fördelar med Mesoéclat

  • Synliga resultat omedelbart Du kan förvänta dig att se resultat direkt efter behandlingen, med en märkbar uppstramande effekt och ökad lyster.
  • Snabb återhämtningstid Med minimal återhämtningstid kan du återgå till ditt dagliga liv utan större avbrott.
  • Lystergivande och närande Mesoéclat ger både en kosmetisk förbättring och en djupgående näring till din hud, som håller den vacker och frisk.
  • Passar alla hudtyper Behandlingen är skonsam för alla, oavsett hudtyp.
  • Uppstramande effekt Upplev en märkbar uppstramande effekt som ger dig ett mer ungdomligt utseende.

För långvariga resultat

De omedelbara effekterna av en behandling med Mesoéclat syns vanligen direkt efteråt och framträder mer under de kommande dagarna när huden återhämta sig och börjar förnyas. För den som önskar ett mer långvarigt resultat rekommenderar vi en behandlingskur med fyra omgångar av Mesoéclat peeling för bästa resultat.

Swipa för att se fler