Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vår patient Jessica berättar om sin bröstförstoring med bröstlyft på sin blogg

Många som besöker oss har mycket frågor och funderingar inför en eventuell operation. I vissa fall är man osäker på hur en konsultation och operation går till, och vad man kan förvänta sig. Trots att det finns mycket information att tillgå på Internet, kan det ibland underlätta att läsa någon annans historia.

Det var så vår patient Jessica tänkte när hon bestämde sig för att berätta om sina upplevelser hos oss, på sin blogg. Jessica har genomgått en bröstförstoring med bröstlyft, med Mattias Elmér som kirurg.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden