Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Adventskalender 2019: Lucka 1, Retinol Peeling

25% på Retinol Peeling!

Vill du boosta huden lite extra inför julledigheten? Retinol Peeling är en högeffektiv kemisk peeling som förbättrar hudens struktur och ger ökad lyster. Peelingen är kraftigt exfolierande vilket avtar successivt under de närmsta dagarna efter behandling. Boka in Retinol Peeling med 25% rabatt* (ord. pris 1800 kr).

Du kan enkelt boka behandlingen online (välj "Hudbehandlingar" > "Julkampanj: Retinol Peel - 25% rabatt").

Läs om våra kemiska peelingar

*Rabatten dras av vid betalning. Behandlingen ska vara utförd senast 31 december 2019. Rabatten gäller enbart ett behandlingstillfälle och kan endast utnyttjas en gång per person. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter eller bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för redan genomförd behandling.

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden